Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Berkel-Enschot

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Berkel-Enschot? Omschrijving AVP: de verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. Hij komt van pas als je goederen / dingen van anderen stuk maakt. We hebben het vaak over schade aan spullen of bijvoorbeeld persoonlijk letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman
 • je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend
 • je veroorzaakt een ongeluk
De polis is vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Berkel-Enschot, gemeente Tilburg, Noord-Brabant sluit je al af voor €3,85 tot €4,4. Zo ben je al verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteTilburg
(Net) nummer013 (+3113)
Aantal inwoners212.941
Postcodegebieden5056
WijkenCentrum, Oud-Zuid, Oud-Noord, West, Noord, Oost, Zuid, Berkel-Enschot, Reeshof, Udenhout
Naburige plaatsenverzekering-raamsdonk, aansprakelijkheidsverzekering-raamsdonksveer, polis-hooge-zwaluwe, verzekering-rijsbergen, AVP-lage-zwaluwe en made
aansprakelijkheidsverzekering-berkel-enschot

AVP vergelijken Berkel-Enschot juni 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Voorbeelden zijn omstandigheden als je morst wijn over de bank van de buurvrouw en tevens iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Aan de hand van de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €1,85 – €5,85 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.500.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de de vergelijker kun jij gemakkelijk Berkel-Enschot AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product in lijn is met jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als Nationale Nederlanden of HEMA. Vervolgens kun je profiteren van een goede dekking, en lagere prijzen! Iets interessants op het spoor gekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Nationale Nederlanden inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht worden niet vergoed.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Maar is het niet heel onverstandig. In enkele gevallen – voornamelijk bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor enkele tientjes per jaar krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden bedragen die variëren van €1.300.000oplopend tot 2.000.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De premie komt tot stand door het verzekerde bedrag, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten vinden we terug tussen de €2,7 – €5,6.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Senioren krijgen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Berkel-Enschot afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Ben je alleen of daarnaast een gezin met kinderen? Grote gezinnen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €2.750.000. Een hoger bedrag betekent een minder aantrekkelijke premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of een bedrag van rond de €90.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de beste AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Berkel-Enschot? Vind en vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 5056, 5057, 5059.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024

 • Inshared AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan derden. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de tarieven verschillen wel degelijk. De verzekeringen van Centraal Beheer is soms net wat duurder dan een verzekering van FBTO. Hoe ontstaan deze verschillen? Zo’n partij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Berkel-Enschot? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je nuttige adviezen:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Betaal per jaar: Betaal je de premie in één keer? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Altijd vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €4,00 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn inboedel- en opstalverzekering. Tip: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Berkel-Enschot verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakketvoordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Prettige vergelijker, goed advies’

W. van den Broek, Berkel-Enschot (juni 2024)