Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Lage Zwaluwe

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Lage Zwaluwe? Omschrijving AVP: de verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Dit heb jij nodig als per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen of psychische problemen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • jouw dochter fietst tegen een auto aan
Het is niet bij wet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Lage Zwaluwe, gemeente Drimmelen, Noord-Brabant vind je al vanaf €2,7 t/m €5,05. Zo ben je al verzekerd tot €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDrimmelen
Regionummer0168 (+31168)
Aantal inwoners26.815
Postcodes4926
WijkenMade, Drimmelen, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe
Plaatsen in de omgevingverzekering-made, aansprakelijkheidsverzekering-den-hout, polis-oosteind, verzekering-chaam, AVP-rijsbergen en achtmaal
aansprakelijkheidsverzekering-lage-zwaluwe

AVP vergelijken Lage Zwaluwe september 2021

Er kan altijd wel iets misgaan. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Onder andere gebeurtenissen als een iphone laten vallen of iemand raakt gewoon door jouw huisdier. In het geval dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Via de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €3,6 – €5,85 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.500.000

Snel alle polissen vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Aan de hand van de AVP-vergelijker kan men direct Lage Zwaluwe AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke polis rijmt met jouw ideaalplaatje. Misschien wel FBTO en HEMA. Vervolgens ontvang je een goede dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Online kan je snel een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Interpolis inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schades met opzet vallen niet binnen de dekking.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Toch het is wel sterk aan te raden. Af en toe – juist bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.000.000 – 2.800.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie heeft als onderliggende factoren: het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de eigen bijdrage. De kosten bedragen circa €2,95 – €4,55.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere mensen hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Lage Zwaluwe afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of wellicht een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een dure dekking zorgt voor een hogere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Kies een verzekeraar

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Lage Zwaluwe? Achterhaal alle verzekeraars in de regio 4926.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van september 2021

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de premies zijn aan verandering onderhevig. De polissen via Centraal Beheer kan soms fors duurder zijn dan een product van Nationale Nederlanden. Is hiervoor een verklaren? Iedere maatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Lage Zwaluwe? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Wel hebben we nuttige adviezen:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Al vanaf €2,00 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Echter, je kunt nog meer besparen. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan verdere woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Lage Zwaluwe verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakket-voordeel
 • Een contactpersoon
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Snel en eenvoudig een verzekeraar gevonden’

T. van de Pol, Lage Zwaluwe (september 2021)