Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Nispen

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Nispen? Omschrijving AVP: de verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. Deze polis wordt relevant zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Het gaat om schade aan spullen of (blijvende) schade met letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • je morst wijn over het tapijt van een familielid
 • een gebroken arm door jouw schuld
Het is niet verplicht, echter is het wel heel verstandig. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Nispen, gemeente Roosendaal, Noord-Brabant vind je al vanaf €3,15 – €5,05. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
Regionummer0165 (+31165)
Bewoners76.960
Postcodegebied4709
BuurtschappenCentrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage
Plaatsen in de regioverzekering-sint-annaland, aansprakelijkheidsverzekering-oud-vossemeer, polis-stavenisse, verzekering-sint-philipsland, AVP-sint-maartensdijk en scherpenisse
aansprakelijkheidsverzekering-nispen

AVP vergelijken Nispen juni 2024

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner realiseert schade bij een persoon. Denk dan aan taferelen als jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren en een ongeluk met motor of auto door jouw schuld. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Via een unieke aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €3,55 tot €5,45 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.500.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Dankzij de de vergelijker kan iedereen snel Nispen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP rijmt met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld OHRA of Centraal Beheer. Zo profiteer je van een passende dekking, en voordelige premies! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Klaverblad polis.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn niet gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks is het niet heel onverstandig. Af en toe – in het bijzonder bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor enkele tientjes per jaar krijg jij maximale zekerheid.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden een maximale uitkering van €1.000.000 tot zo’n 2.000.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies vinden we terug tussen de €2,35 tot €4,7.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Senioren krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Nispen afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of daarnaast een familie met kids? Huishoudens met kids zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis resulteert in een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, echter onder andere ook €100.

 5. Online overstappen

  Hierna tref je alle beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Nispen? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 4709, 4725.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juni 2024

 • ABN-AMRO AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Generali Inboedelverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Inboedelverzekering

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd tegen schade aan anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de onkosten zijn aan verandering onderhevig. De polissen van OHRA kan qua prijs afwijken van die van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden. Hoe komt dat? De verzekeringsmaatschappij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Nispen? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en wees niet bang om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Al vanaf €3,95 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Denk aan de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Nispen verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketpolis-voordeel
 • Contact met 1 partij
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Minder administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

E. de Bruijn, Nispen (juni 2024)