Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Haps

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Haps? De AVP is de verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. Dit heb jij nodig als je iemand spullen beschadigd. Je moet dan denken aan schades aan goederen en/of psychische problemen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit frisdrank over een meubel van de buurman
 • je stoot iemands notebook van tafel
 • jouw hond bijt iemand op straat
Je bent vrij om het af te sluiten, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Haps, gemeente Cuijk, Noord-Brabant wordt al aangeboden vanaf €3,2 tot €5,5. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCuijk
Regionummer0485 (+31485)
Bewoners24.608
Postcodegebied5441
BuurtschappenCuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden
Plaatsen nabijverzekering-oeffelt, aansprakelijkheidsverzekering-linden, polis-gassel, verzekering-venhorst, AVP-beers en sint-agatha
aansprakelijkheidsverzekering-haps

AVP vergelijken Haps juni 2021

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld toestanden als een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw of letselschade als een gebroken arm. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Aan de hand van de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €3,1 t/m €4,2 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.000.000

Simpel online vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Middels de verzekeringsvergelijker kan je eenvoudig Haps AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke verzekering rijmt met jouw ideaalplaatje. Wellicht een polis van FBTO en Ditzo. Aan de hand daarvan kun je profiteren van een transparante dekking, en lagere prijzen! Een verzekering gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Aon Direct dekking.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schades met opzet zijn niet gedekt.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Mogelijk – vooral bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor slechts een paar euro per maand is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars werken met vergoedingen die beginnen bij €1.400.000 tot zo’n 2.600.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft als onderliggende factoren: het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de vrijwillige eigen bijdrage. De tarieven liggen tussen de €3.00 tot €4,65.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere huishoudens betalen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Haps afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of ook een gezin met kinderen? Families met kinderen betalen meer premie.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag resulteert in een hogere premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €150.

 5. Online overstappen

  Vervolgens bekijk je de beschikbare AVP’s. Kies een polis en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Haps? Bekijk alle verzekeraars in de regio 5441, 5443.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2021 (pakketten)

 • OHRA AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • HEMA Opstalverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan spullen of personen. Zoals je hierboven kunt zien: de premies wijken sterk van elkaar af. Een verzekering van HEMA kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan die van bijvoorbeeld Unive. Wat is daarvan de reden? Jouw verzekeraar heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Haps? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Betaal per jaar: Betaal je de premie in één keer? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Blijf vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Vanaf slechts €3,9 heb je een prima polis. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met overige woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedel- en opstalverzekering. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Haps verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Woonpakket-aanbieding
 • Overzichtelijk
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Minder administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Wanneer mijn kinderen schade aanrichten is dat gewoon afgedekt’

B. van den Broek, Haps (juni 2021)