Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Wieringerwaard

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Wieringerwaard? Deze AVP is een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. Hij komt van pas als je schade toebrengt aan iemands bezittingen. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica of bijvoorbeeld persoonlijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman
 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval
De polis is vrijwillig, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Wieringerwaard, gemeente Hollands Kroon, Noord-Holland is er al vanaf €3,9 – €4,4. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Regionummer0224 (+31224)
Inwoners47.546
Postcodegebieden1766
BuurtenWinkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving
Plaatsen in de omgevingverzekering-breezand, aansprakelijkheidsverzekering-anna-paulowna, polis-callantsoog, verzekering-sint-maartensvlotbrug, AVP-oudesluis en t-zand
aansprakelijkheidsverzekering-wieringerwaard

AVP vergelijken Wieringerwaard juni 2021

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Onder andere cases als u laat iets waardevols vallen dan wel een gebroken arm door jouw schuld. Indien ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Door een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf €3,9 t/m €4,75 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €3.000.000

Simpel online vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Met behulp van de verzekeringsvergelijker kan iedereen snel Wieringerwaard AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welk product matcht met jouw eisen. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden en HEMA. Vervolgens heb je een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Europeesche inboedelverzekering.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht worden buiten beschouwing gelaten.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Echter het is wel sterk aan te raden. Wellicht – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor relatief lage maandbedragen ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars gaan uit van bedragen die variëren van €1.250.000 – 2.900.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De onkosten fluctueren tussen de €3,65 – €5,4.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Oudere huishoudens krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Wieringerwaard afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of ook een partner en/of kids? Families met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €3.000.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hogere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €45.

 5. Kies een verzekeraar

  Vervolgens bekijk je alle beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Wieringerwaard? Vind en vergelijk alle verzekeraars in de regio 1766.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juni 2021

 • HEMA AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Lancyr Woonverzekering

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan de eigendommen van anderen. Het is duidelijk: de tarieven zijn aan verandering onderhevig. De polissen via HEMA kan soms fors duurder zijn dan een product van ABN-AMRO. Hoe komt dat? Iedere verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Wieringerwaard? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Neem jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Betaal per jaar: Betaal je de premie in één keer? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en wees niet bang om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Beginnend bij €2,2 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Maar het kan goedkoper! Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan andere (woon)verzekeringen. Natuurlijk de inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Wieringerwaard verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketvoordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Binnen 5 minuten had ik de AVP online afgesloten’

Z. van der Laan, Wieringerwaard (juni 2021)