Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Ysselsteyn

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Ysselsteyn? De AVP is de verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. In de regel heb je het dan over schades aan producten maar ook letselschade (schade aan personen). Je kunt denken aan situaties als:

 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • de ipad laten vallen
 • door jou breekt iemand een been
Het is niet bij wet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Ysselsteyn, gemeente Venray, Limburg is al verkrijgbaar vanaf €3,2 tot €5,2. Zo ben je al verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVenray
Netnummer0478 (+31478)
Bewoners43.291
Postcodegebieden5813
BuurtschappenVenray, Overige kernen
Plaatsen in de omgevingverzekering-heide, aansprakelijkheidsverzekering-castenray, polis-leunen, verzekering-milheeze, AVP-oirlo en meijel
aansprakelijkheidsverzekering-ysselsteyn

AVP vergelijken Ysselsteyn juli 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Een gezinslid of bewoner realiseert schade bij een persoon. Voorbeelden zijn cases als een laptop laten vallen dan wel letselschade als een gebroken arm. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Binnen een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €3,65 t/m €5,75 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de AVP-vergelijker kan iedereen snel Ysselsteyn AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welk product rijmt met jouw ideaalplaatje. Denk aan aanbieder als Klaverblad en Ditzo. Zo kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Europeesche pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades die expres wordt veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. In enkele gevallen – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars bieden vergoedingen die beginnen bij €1.300.000oplopend tot 2.400.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft als onderliggende factoren: het max. te verzekeren bedrag, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten bedragen circa €3,2 tot €4,8.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Oudere mensen hebben de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Ysselsteyn afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  1-persoonshuishouden of misschien een partner en/of kids? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.750.000. Een dure dekking heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar je kunt het ook zetten op €90.

 5. Online vergelijken

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Ysselsteyn? Vind en vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 5813.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • HEMA AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben je verzekerd tegen schade aan derden. Het is duidelijk: de prijzen kunnen enorm afwijken. Een verzekering van Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld Unive. Is hiervoor een verklaren? Elke assuradeur hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Ysselsteyn? Dit verschilt per situatie. Hieronder vind je handige bespaartips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Sluit je AVP af in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Neem een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €4,00 ben je al goed verzekerd. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met overige woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Tip: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Ysselsteyn verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatie-korting
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Zonder adviseur toch snel via internet een AVP gevonden’

Mevr. Hermans, Ysselsteyn (juli 2024)