Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Venray

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Venray? Een AVP is een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. Dit heb jij nodig als je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Het gaat om schade aan eigendommen of letselschade (schade aan personen). Denk dan aan cases zoals:

 • de hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • je gooit bier over het tapijt van de buurman
 • je fietst tegen een geparkeerde auto aan
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is geen overbodige luxe. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Venray, gemeente Venray, Limburg wordt al aangeboden vanaf €2,25 – €4,35. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVenray
(Net) nummer0478 (+31478)
Inwoners43291
Postcodes5800
WijkenVenray, Overige kernen
Plaatsen nabijverzekering-Venlo, aansprakelijkheidsverzekering-Velsen, polis-Veldhoven, verzekeringspakket-Veere, Veenendaal en verzekeraar-Veendam
aansprakelijkheidsverzekering-venray

AVP vergelijken Venray augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan omstandigheden als je stoot iemands smartphone van tafel en tevens een gebroken arm door jouw toedoen. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Dankzij een eigen aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €3,65 t/m €5 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.250.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Middels onze tool kan je eenvoudig Venray AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke polis past bij jouw eisen. Bijvoorbeeld Inshared en ABN-AMRO. Zodoende profiteer je van een goede dekking, en voordelige premies! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: De Goudse inboedelverzekering.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades die met opzet worden veroorzaakt worden niet vergoed.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Alleen is het niet heel onverstandig. Mogelijk – juist bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.400.000 – 2.000.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssituatie, en de vrijwillige eigen bijdrage. De kosten fluctueren tussen de €2,6 tot €5,65.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Mensen op leeftijd krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Venray afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of daarnaast een familie met kids? Grote gezinnen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis betekent een hoger maandbedrag.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, echter onder andere ook €100.

 5. Vergelijken en overstappen

  Bekijk meteen alle relevante AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Venray? Vergelijk de beste aanbieders voor de regio 5800, 5801, 5802, 5803, 5804.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • FBTO AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) ben je verzekerd voor schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Het is duidelijk: de tarieven zijn aan verandering onderhevig. Een polis via Centraal Beheer kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan die van bijvoorbeeld Ditzo. Hoe ontstaan deze verschillen? Jouw verzekeraar hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Venray? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je handige bespaartips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Voor een bedrag van €2,1 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk aan de opstal- en inboedelverzekering. Tip: rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Venray verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakketvoordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

W. van den Bosch, Venray (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente