Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Hoensbroek

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Hoensbroek? Deze AVP is een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer jij schade bij iemand anders aanricht. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica en/of letselschade (schade aan personen). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je schiet de bril van iemands hoofd
De polis is vrijwillig, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Hoensbroek, gemeente Heerlen, Limburg is er al vanaf €2,65 – €5,9. Zo ben je al verzekerd tot €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteHeerlen
Netnummer045 (+3145)
Aantal inwoners87.406
Postcodes6430
WijkenMaria Gewanden en Terschuren, Mariarade, Hoensbroek-De Dem, Nieuw Lotbroek, De Koumen, Vrieheide-De Stack, Heerlerheide-Passart, Heksenberg, De Hei, Rennemig-Beersdal, Zeswegen-Nieuw Husken, Schandelen-Grasbroek, Meezenbroek-Schaesbergerveld, Heerlen-Centrum, Eikenderveld, Woonboulevard-Ten Esschen, Welten-Benzenrade, Bekkerveld, Caumerveld-Douve Weien, Molenberg, Heerlerbaan-Centrum, Heerlerbaan-Schil, De Beitel
Plaatsen nabijverzekering-wijnandsrade, aansprakelijkheidsverzekering-baneheide, polis-bocholtz, verzekering-berg-en-terblijt, AVP-klimmen en walem
aansprakelijkheidsverzekering-hoensbroek

AVP vergelijken Hoensbroek april 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie brengt schade toe aan iets of iemand. Onder andere gebeurtenissen als jij maakt krassen op de auto van iemand anders of door jouw schuld breekt iemand zijn enkel. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, dan kan dit flink in de papieren lopen. Aan de hand van een eigen aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €2,25 – €4,6 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €3.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Middels de de vergelijker kan je eenvoudig Hoensbroek AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke polis overeenkomt met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Aegon of Verzekeruzelf.nl. Vervolgens geniet je van een passende dekking, en lagere prijzen! Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Avéro Achmea afsluiten.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades met opzet worden niet vergoed.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Soms – denk aan letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars gaan uit van uitkeringen van €1.250.000oplopend tot 2.800.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het totaalbedrag, de gezinssamenstelling, en het eigen risico. De kosten bedragen circa €2,9 tot €5,1.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere huishoudens profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Hoensbroek afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of wellicht een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen zijn duurder uit.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis resulteert in een hogere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €90.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online alle beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Hoensbroek? Vind en vergelijk de beste aanbieders voor de regio 6430, 6431, 6432, 6433.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van april 2024

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • SNS Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan personen en spullen. Zoals je hierboven kunt zien: de premies verschillen wel degelijk. Een verzekering via Centraal Beheer kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan die van bijvoorbeeld FBTO. Hoe ontstaan deze verschillen? De aanbieder biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Hoensbroek? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je een aantal concrete tips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Sluit je AVP af samen met je woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Jaarlijks overmaken: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Blijf vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Voor een bedrag van €3,5 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Maar het kan goedkoper! Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Hoensbroek verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Extra voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • 1 duidelijke factuur

‘De aansprakelijkheid van mijn hele gezin verzekerd’

G. de Bruyn, Hoensbroek (april 2024)