Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Heerlen

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Heerlen? Omschrijving AVP: de verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je schade toebrengt aan iemands bezittingen. We hebben het vaak over schades aan producten en persoonlijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst rode wijn over de bank van iemand
 • u laat iets waardevols vallen
 • iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt
Het is niet bij wet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Heerlen, gemeente Heerlen, Limburg vind je al vanaf €2,45 – €5,35. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteHeerlen
Netnummer045 (+3145)
Bewoners87406
Postcodes6400
WijkenMaria Gewanden en Terschuren, Mariarade, Hoensbroek-De Dem, Nieuw Lotbroek, De Koumen, Vrieheide-De Stack, Heerlerheide-Passart, Heksenberg, De Hei, Rennemig-Beersdal, Zeswegen-Nieuw Husken, Schandelen-Grasbroek, Meezenbroek-Schaesbergerveld, Heerlen-Centrum, Eikenderveld, Woonboulevard-Ten Esschen, Welten-Benzenrade, Bekkerveld, Caumerveld-Douve Weien, Molenberg, Heerlerbaan-Centrum, Heerlerbaan-Schil, De Beitel
Plaatsen in de omgevingverzekering-Heerhugowaard, aansprakelijkheidsverzekering-Heerenveen, polis-Heerde, verzekeringspakket-Heemstede, Heemskerk en verzekeraar-Hattem
aansprakelijkheidsverzekering-heerlen

AVP vergelijken Heerlen augustus 2022

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Onder andere toestanden als je gooit bier over de bank van de buurman en door jouw schuld breekt iemand zijn been. In het geval dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Door de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €2,95 – €5,2 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Snel alle polissen vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de de vergelijker kun je moeiteloos Heerlen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke module overeenkomt met jouw wensen. Misschien wel Klaverblad en ABN-AMRO. Daardoor ontvang je een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Een polis gevonden? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Reaal polis.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades met opzet toegebracht zijn niet gedekt.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. Bij toeval – in het bijzonder bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.500.000 – 2.500.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie komt tot stand door het bedrag dat je verzekerd, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De tarieven bedragen circa €2,05 – €6,2.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere mensen hebben de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Heerlen afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of misschien een partner met kinderen? Gezinnen met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.000.000 tot €2.000.000. Een hoger bedrag heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of kies voor een bijdrage van €45.

 5. Kies een verzekeraar

  Bekijk meteen alle relevante AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Heerlen? Vind en vergelijk alle verzekeraars in de regio 6400, 6401, 6411, 6412, 6413, 6414, 6415, 6416, 6417, 6418, 6419, 6421, 6422.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Aegon AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de kosten kunnen enorm afwijken. Een verzekering via HEMA is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld Ditzo. Hoe is dat mogelijk? Iedere partij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Heerlen? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Wel hebben we nuttige adviezen:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Éénmalige betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Beginnend bij €2,7 ben je al goed verzekerd. Echter, je kunt nog meer besparen. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk aan de opstal- en inboedelverzekering. Maar ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Heerlen verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatie-korting
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Gemakkelijk online schade declareren’

D. Dekker, Heerlen (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente