Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Ter Apelkanaal

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Ter Apelkanaal? Zo’n AVP is de verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. Deze polis wordt relevant zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. We hebben het vaak over schades aan producten of bijvoorbeeld letselschade (schade aan personen). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst een glas cola over een meubel van een familielid
 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • je veroorzaakt een ongeval
Je bent vrij om het af te sluiten, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Ter Apelkanaal, gemeente Westerwolde, Groningen wordt al aangeboden vanaf €2,8 t/m €4,9. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
Netnummer0599 (+31599)
Inwoners8.971
Postcodes9563
WijkenBellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten
Plaatsen in de regioverzekering-ter-apel, aansprakelijkheidsverzekering-sellingen, polis-bourtange, verzekering-westdorp, AVP-vlagtwedde en eesergroen
aansprakelijkheidsverzekering-ter-apelkanaal

AVP vergelijken Ter Apelkanaal februari 2024

Een foutje is snel gemaakt. Iemand binnen de familie beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld toestanden als je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw en tevens je knalt met je fiets op een stilstaande auto. In het geval dat jij wettelijk aansprakelijk bent, dan kan dit flink in de papieren lopen. Dankzij een eigen aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €3,1 – €5,85 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.500.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via de vergelijkingstool kan men direct Ter Apelkanaal AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welk product rijmt met jouw wensen. Misschien wel Nationale Nederlanden en ABN-AMRO. Op die manier kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Centraal Beheer februari 2024.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht vallen buiten deze module.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks is het niet heel onverstandig. In de praktijk – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor relatief lage maandbedragen is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars hanteren een maximale uitkering van €1.400.000 tot zo’n 2.300.000. Waak voor een te lage verzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de eigen bijdrage. De prijzen liggen tussen de €3,8 tot €5,8.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Mensen op leeftijd profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Ter Apelkanaal afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of ook een partner met kinderen? Grote gezinnen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.250.000. Een hoger bedrag zorgt voor een duurdere premie.

 4. Kies eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €45.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vervolgens bekijk je alle relevante AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Ter Apelkanaal? Vind en vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 9563.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van februari 2024

 • OHRA AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • InShared Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan personen en spullen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de prijzen variëren enorm. Een polis via Inshared kan net een paar euro duurder zijn dan een product van Nationale Nederlanden. Is dit te verklaren? Zo’n maatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Ter Apelkanaal? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Verderop bekijk je een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Betaal per jaar: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en wees niet bang om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Al vanaf €2,35 heb je een prima polis. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met overige woonverzekeringen. Natuurlijk de opstalverzekering en inboedelverzekering. Daarnaast de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Ter Apelkanaal verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Woonpakket-aanbieding
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • 1 duidelijke factuur

‘Via internet kan ik mijn schades melden’

K. de Boer, Ter Apelkanaal (februari 2024)