Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Kerkwijk

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Kerkwijk? Zo’n AVP is de verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. Deze polis wordt relevant zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Je moet dan denken aan schades aan producten en letselschade. Om je direct een idee te geven:

 • je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman
 • je gooit bier over het tapijt van een vriend
 • een gebroken arm door jouw toedoen
Het is niet bij wet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Kerkwijk, gemeente Zaltbommel, Gelderland wordt al aangeboden vanaf €3,05 – €4,7. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteZaltbommel
Regionummer0418 (+31418)
Bewoners27.543
Postcodegebieden5315
BuurtenZaltbommel, Brakel, Kerkwijk, Nederhemert
Plaatsen in de buurtverzekering-bruchem, aansprakelijkheidsverzekering-nieuwaal, polis-gameren, verzekering-liempde, AVP-aalst en poederoijen
aansprakelijkheidsverzekering-kerkwijk

AVP vergelijken Kerkwijk juli 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn situaties als u laat iets waardevols vallen maar ook je veroorzaakt een auto-ongeluk. Mits blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Via een eigen aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €4 – €4,4 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.500.000

Snel alle polissen vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de de vergelijker kun jij gemakkelijk Kerkwijk AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke module matcht met jouw eisen. Bijvoorbeeld Aegon en Ditzo. Zodoende kun je profiteren van een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: SNS juli 2024.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht vallen buiten deze module.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Toch meer dan 95% van de mensen heeft er een. Af en toe – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden een maximale uitkering van €1.400.000 tot 2.300.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het maandtarief hangt samen met het verzekerde bedrag, de gezinssamenstelling, en het eigen risico. De onkosten fluctueren tussen de €3,25 tot €4,7.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Senioren hebben de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Kerkwijk afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of juist een gezin inclusief kinderen? Families met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.000.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis betekent een duurdere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Online vergelijken

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Kerkwijk? Vind en vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 5315.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • Ditzo AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan de eigendommen van anderen. Je hebt het al gezien: de kosten wijken sterk van elkaar af. De dekkingen van Verzekeruzelf.nl kan soms fors duurder zijn dan die van bijvoorbeeld FBTO. Hoe ontstaan deze verschillen? Elke assuradeur heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Kerkwijk? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en wees niet bang om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Voor een bedrag van €3,65 profiteer je van een prima dekking. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met overige woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Maar ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Kerkwijk verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakket-voordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Minder administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

Q. Kramer, Kerkwijk (juli 2024)