Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Doornenburg

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Doornenburg? Deze AVP is een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer jij schade bij iemand anders aanricht. Het gaat om schades aan producten of bijvoorbeeld lichamelijke verwondingen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • een ongeluk met motor of auto door jouw schuld
In ons land is dit 100% vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Doornenburg, gemeente Lingewaard, Gelderland vind je al vanaf €3,1 t/m €4,15. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLingewaard
(Regio) nummer0481 (+31481)
Inwoners45.950
Postcodegebieden6686
BuurtenBemmel, Gendt, Huissen
Plaatsen in de omgevingverzekering-haalderen, aansprakelijkheidsverzekering-ressen, polis-bemmel, verzekering-herveld, AVP-oosterhout en slijk-ewijk
aansprakelijkheidsverzekering-doornenburg

AVP vergelijken Doornenburg juni 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Voorbeelden zijn gebeurtenissen als je stoot iemands telefoon van tafel maar ook door jouw schuld breekt iemand zijn been. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf slechts €3,5 tot €4,5 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Middels de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Doornenburg AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product rijmt met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Klaverblad en Centraal Beheer. Daardoor profiteer je van een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: OHRA dekking.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter is het niet heel onverstandig. In de praktijk – denk aan letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.000.000 tot circa 2.600.000. Waak voor een te lage verzekering. Met name bij letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief hangt samen met het bedrag dat je verzekerd, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De onkosten bedragen circa €2,55 – €4,55.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Bejaarden profiteren van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Doornenburg afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of ook een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €2.000.000. Een dure dekking resulteert in een hogere prijs.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar ook voor bijv. €90.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Selecteer een verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Doornenburg? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 6686.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024

 • Centraal Beheer AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • ZLM Opstalverzekering
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Het is duidelijk: de premies variëren enorm. De verzekeringen van Centraal Beheer kan qua prijs afwijken van een product van Nationale Nederlanden. Is dit te verklaren? Iedere verzekeringsmaatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Doornenburg? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Stel jouw AVP samen, samen met je woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Factureer jaarlijks: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en wees niet bang om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €3,45 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn inboedel- en opstalverzekering. Tip: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Doornenburg verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Alles-in-1-korting
 • Contact met 1 partij
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Één maandelijkse nota

‘Ook schades van onze kinderen zijn goed verzekerd’

A. Smits, Doornenburg (juni 2024)