Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Emst

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Emst? Zo’n AVP is de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Je moet dan denken aan schades aan producten en letselschade als fysieke of psychische schade. Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw hond bijt een familielid
 • je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend
 • je veroorzaakt een ongeval
Je bent vrij om het af te sluiten, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Emst, gemeente Epe, Gelderland vind je al vanaf €3,55 tot €4,1. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteEpe
(Net) nummer0515 (+31515)
Aantal inwoners32.282
Postcodegebieden8166
WijkenEpe, Emst, Vaassen, Bosgebied
Plaatsen nabijverzekering-lemelerveld, aansprakelijkheidsverzekering-lemele, polis-giethmen, verzekering-wesepe, AVP-dalmsholte en lierderholthuis
aansprakelijkheidsverzekering-emst

AVP vergelijken Emst juni 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Bijvoorbeeld situaties als je stoot in een winkel iets om en tevens iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Via de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €2,9 – €4,95 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Middels de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Emst AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke AVP rijmt met jouw eisen. Je kunt denken aan verzekeraars als Aegon en Verzekeruzelf.nl. Daardoor kun je profiteren van een duidelijke dekking, maar ook een scherpe prijs. Een verzekering gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Nationale Nederlanden polis.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden niet vergoed.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In de praktijk – in het bijzonder bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor relatief lage maandbedragen is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars werken met bedragen die variëren van €1.400.000 tot 2.250.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het soort huishouden, en de eigen bijdrage. De tarieven vinden we terug tussen de €3,65 – €4,45.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere mensen krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Emst afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Alleenstaand of wellicht een partner en/of kids? Gezinnen met kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.750.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag resulteert in een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of een bedrag van rond de €150.

 5. Kies een verzekeraar

  Vervolgens bekijk je de beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Emst? Vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 8166.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juni 2024

 • ABN-AMRO AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan derden. Het is duidelijk: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. De modules via Verzekeruzelf.nl kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan die van bijvoorbeeld Ditzo. Wat is daarvan de reden? Jouw partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Emst? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Sluit je AVP af samen met je woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en regel je opstap direct online. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Beginnend bij €3,2 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Mogelijk is er een scherpere premie. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan andere (woon)verzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Emst verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Woonpakket-aanbieding
 • Één aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Wanneer mijn kinderen schade aanrichten is dat gewoon afgedekt’

R. van de Berg, Emst (juni 2024)