Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Radio Kootwijk

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Radio Kootwijk? Omschrijving AVP: de verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Deze polis wordt relevant zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan producten en bijv. psychische problemen (letselschade). Je kunt denken aan situaties als:

 • je morst een glas drinken over de bank van iemand
 • je gooit een glas drinken over de bank van de buurman
 • je rijdt iemand aan met de fiets
Je bent vrij om het af te sluiten, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Radio Kootwijk, gemeente Apeldoorn, Gelderland wordt al aangeboden vanaf €3,25 – €5,4. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteApeldoorn
Netnummer055 (+3155)
Aantal inwoners159.025
Postcodegebieden7348
BuurtenCentrum, Est, Zuidwest, Zuid, Zuidoost, Oost, Noordoost, Noord, Uddel en omgeving, Hoog Soeren en Radio Kootwijk, Hoenderloo en omgeving, Loenen en omgeving, Beekbergen en omgeving, Lieren en omgeving, Klarenbeek en omgeving, Enum Wiesel Beemte
Plaatsen in de buurtverzekering-hoog-soeren, aansprakelijkheidsverzekering-wenum-wiesel, polis-ugchelen, verzekering-marienvelde, AVP-beemte-broekland en gelselaar
aansprakelijkheidsverzekering-radio-kootwijk

AVP vergelijken Radio Kootwijk februari 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jij (of een ander gezinslid) realiseert schade bij een persoon. Voorbeelden zijn omstandigheden als je morst rode wijn over de bank van iemand dan wel een gebroken arm door jouw toedoen. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Binnen een eigen aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf €3,05 tot €5,05 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.500.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de vergelijkingstool kun je moeiteloos Radio Kootwijk AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welk product rijmt met jouw wensen. Bijvoorbeeld OHRA of Verzekeruzelf.nl. Aan de hand daarvan geniet je van een goede dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Klaverblad inboedelverzekering.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Een AVP is vrijwillig. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. Af en toe – voornamelijk bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) krijg jij maximale zekerheid.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars hanteren een verzekerd bedrag van €1.000.000 tot 2.000.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief heeft te maken met het totaalbedrag, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De premies liggen tussen de €3,2 t/m €4,9.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden hebben het profijt van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Radio Kootwijk afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Ben je alleen of wellicht een gezin met kinderen? Gezinnen met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.000.000 tot €3.000.000. Een hoger bedrag zorgt voor een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €45.

 5. Online vergelijken

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Kies een polis en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Radio Kootwijk? Vind en vergelijk alle verzekeraars in de regio 7348.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van februari 2024

 • FBTO AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan derden. Zoals je hierboven kunt zien: de premies zijn aan verandering onderhevig. De verzekeringen van Centraal Beheer is soms net wat duurder dan een verzekering van FBTO. Hoe is dat mogelijk? Jouw verzekeraar hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Radio Kootwijk? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Wel hebben we handige bespaartips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en wees niet bang om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €3,65 profiteer je van een prima dekking. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedelverzekering en opstalverzekering. Echter, ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Radio Kootwijk verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketvoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Grip op de kosten

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

C. Postma, Radio Kootwijk (februari 2024)