Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Apeldoorn

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Apeldoorn? Omschrijving AVP: de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. In de regel heb je het dan over schade aan spullen of psychische problemen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • je stoot iemands macbook van tafel
 • je veroorzaakt een gebroken enkel
Het is niet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Apeldoorn, gemeente Apeldoorn, Gelderland is al verkrijgbaar vanaf €3,6 – €4,2. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteApeldoorn
Netnummer055 (+3155)
Aantal inwoners159025
Postcodes7300
WijkenCentrum, Est, Zuidwest, Zuid, Zuidoost, Oost, Noordoost, Noord, Uddel en omgeving, Hoog Soeren en Radio Kootwijk, Hoenderloo en omgeving, Loenen en omgeving, Beekbergen en omgeving, Lieren en omgeving, Klarenbeek en omgeving, Enum Wiesel Beemte
Plaatsen in de regioverzekering-Amsterdam, aansprakelijkheidsverzekering-Amstelveen, polis-Amersfoort, verzekeringspakket-Ameland, Alphen-Chaam en verzekeraar-Alphen aan den Rijn
aansprakelijkheidsverzekering-apeldoorn

AVP vergelijken Apeldoorn augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Bijvoorbeeld situaties als je morst frisdrank over het tapijt van iemand en tevens je fietst tegen een geparkeerde auto aan. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf slechts €2,35 tot €6,15 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.750.000

Snel alle polissen vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de AVP-vergelijker kan men direct Apeldoorn AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke verzekering overeenkomt met jouw ideaalplaatje. Wellicht een polis van Inshared en Verzekeruzelf.nl. Aan de hand daarvan ontvang je een passende dekking, en voordelige premies! Een polis gevonden? Online kan je snel een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Univé dekking.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schadegevallen die ontstaan door opzet nemen ze niet in behandeling.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Toch meer dan 95% van de mensen heeft er een. In de praktijk – vooral bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.300.000 tot circa 2.250.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs komt tot stand door het verzekerde bedrag, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De premies schommelen tussen de €2,05 t/m €5,8.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Senioren hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Apeldoorn afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Een kleine gezin of juist een gezin met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering resulteert in een minder aantrekkelijke premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €200.

 5. Kies een verzekeraar

  Hierna tref je alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Apeldoorn? Ontdek de voordeligste assuradeurs in de regio 7300, 7301, 7302, 7303, 7311, 7312, 7313, 7314, 7315, 7316, 7317, 7320, 7321, 7322, 7323, 7324, 7325, 7326, 7327, 7328, 7329, 7331, 7332, 7333, 7334, 7335, 7336.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • HEMA AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Generali Woonpakket
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan spullen of personen. Het is duidelijk: de premies verschillen wel degelijk. Een dekking van Centraal Beheer kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld ABN-AMRO. Is dit te verklaren? Jouw assuradeur hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Apeldoorn? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Met een premie van €3,8 heb je een prima polis. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk aan de de opstal en inboedel. Maar ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Apeldoorn verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakketpolis-voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Ook schades van onze kinderen zijn goed verzekerd’

Q. Koning, Apeldoorn (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente