Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Bitgummole

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Bitgummole? Een AVP is een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Deze polis wordt relevant zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. We hebben het vaak over schade aan elektronica en/of schade aan personen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • de hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je schiet de bril van iemands hoofd
Het is niet bij wet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Bitgummole, gemeente Waadhoeke, Friesland is al verkrijgbaar vanaf €3,1 – €6,2. Zo ben je al verzekerd tot €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
(Net) nummer058 (+3158)
Aantal inwoners10.525
Postcodegebied9045
BuurtschappenWest, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord
Plaatsen in de regioverzekering-bitgum, aansprakelijkheidsverzekering-wier, polis-berltsum, verzekering-marsum, AVP-ingelum en slappeterp
aansprakelijkheidsverzekering-bitgummole

AVP vergelijken Bitgummole mei 2023

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een van de gezinsleden realiseert schade bij een persoon. Voorbeelden zijn situaties als je gooit wijn over de bank van een familielid of je veroorzaakt een ongeval. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, dan kan dit flink in de papieren lopen. Aan de hand van de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al voor €3,6 – €6,15 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.250.000

Simpel online vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Dankzij onze tool kan je eenvoudig Bitgummole AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke verzekering in lijn is met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Klaverblad en Verzekeruzelf.nl. Vervolgens ontvang je een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook ING mei 2023.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn uitgezonderd.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter is het niet heel onverstandig. In de praktijk – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden een verzekerd bedrag van €1.300.000 tot circa 2.800.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, het type huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten vinden we terug tussen de €1,9 tot €5,7.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Senioren hebben het profijt van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Bitgummole afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of ook een partner met kinderen? Huishoudens met kids moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hogere premie.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, echter onder andere ook €200.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vervolgens bekijk je alle relevante AVP’s. Kies een polis en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Bitgummole? Vergelijk de beste aanbieders voor de regio 9045.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van mei 2023

 • HEMA AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Je hebt het al gezien: de onkosten wijken sterk van elkaar af. De dekkingen van Verzekeruzelf.nl kan qua prijs afwijken van een verzekering van Ditzo. Hoe komt dat? Zo’n aanbieder hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Bitgummole? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hieronder vind je een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Al vanaf €3,45 heb je een prima polis. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Advies: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Bitgummole verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatie-korting
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

L. van der Velde, Bitgummole (mei 2023)