Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Leons

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Leons? Definitie AVP: een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. De dekking is noodzakelijk zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan goederen of schade aan personen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • je morst bier over de bank van de buurman
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
Je bent vrij om het af te sluiten, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Leons, gemeente Leeuwarden, Friesland is er al vanaf €2,45 t/m €4,9. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteLeeuwarden
(Regio) nummer0517 (+31517)
Inwoners107.897
Postcodegebied8833
BuurtschappenBinnenstad, Transvaalwijk & Rengerspark, Bilgaard & Havankpark e.o., Vrijheidswijk, Lekkum e.o., Blitsaerd, Oldegalileën & Bloemenbuurt, Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek, Vlietzone, Oranjewijk & Tulpenburg, Heechterp, Schieringen & De Centrale, Camminghaburen, Grote Wielen & De Groene Ster, Bedrijventerreinen-Oost, Achter de Hoven, Schepenbuurt, Wielenpôlle, Huizum-Oost, Huizum-West, Aldlân, Nijlân, Hempens/Teerns e.o. & Zuiderburen, Wirdum & Swichum e.o., Wytgaard e.o., Goutum e.o., Techum, Wiarda, De Werp, De Zwette, Vossepark & Helicon, Vogelwijk & Muziekwijk, Valeriuskwartier & Magere Weide, Westeinde, Buitengebied Noordwest, “De Zuidlanden”, Wergea & Warten e.o., Reduzum e.o., Grou e.o., Jirnsum e.o., Noord, Zuid, Zuid, Noord, Mantgum, Wijk 03, Wijk 04
Plaatsen in de regioverzekering-huns, aansprakelijkheidsverzekering-winsum, polis-lollum, verzekering-schalsum, AVP-arum en kimswerd
aansprakelijkheidsverzekering-leons

AVP vergelijken Leons juli 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Zoals taferelen als je morst een kop koffie over de bank van een familielid maar ook door jouw schuld breekt iemand zijn been. Wanneer jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Binnen een eigen aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €3,9 t/m €4,8 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.750.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de de vergelijker kan iedereen snel Leons AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke module rijmt met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Klaverblad en Unive. Zo ontvang je een betrouwbare dekking, en lagere prijzen! Een polis gevonden? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Bovag inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Bij toeval – juist bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.300.000 tot zo’n 2.600.000. Pas op voor onderverzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie komt tot stand door het bedrag dat je verzekerd, het soort huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De kosten schommelen tussen de €2,05 t/m €6,00.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden krijgen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Leons afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Alleenstaand of juist een gezin inclusief kinderen? Gezinnen met kinderen betalen meer premie.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.000.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis resulteert in een hogere premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of een bedrag van rond de €45.

 5. Online vergelijken

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Leons? Vind en vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 8833.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • Unive AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • HEMA Opstalverzekering
 • Aegon Inboedel Basis

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de onkosten zijn aan verandering onderhevig. De modules van Inshared kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan de polis van Aegon. Hoe is dat mogelijk? Elke verzekeraar biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Leons? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hieronder vind je handige bespaartips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. De premie daalt wel flink
 4. Jaarlijks overmaken: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en stap indien nodig over. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Voor een bedrag van €3,55 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de de opstal en inboedel. Maar ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Leons verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatie-korting
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • 1 duidelijke factuur

‘De aansprakelijkheid van mijn hele gezin verzekerd’

Familie. Jacobs, Leons (juli 2024)