Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Ridderkerk

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Ridderkerk? Deze AVP is een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. Hij komt van pas als je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. In de regel heb je het dan over schade aan spullen of geestelijk letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • de hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je gooit een glas cola over de bank van iemand
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
Het is niet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Ridderkerk, gemeente Ridderkerk, Zuid-Holland sluit je al af voor €2,75 – €4,9. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRidderkerk
Netnummer0180 (+31180)
Bewoners45097
Postcodegebied2980
BuurtschappenCentrum, Est, Oost, Drievliet, Het Zand, Slikkerveer, Bolnes, Rijsoord, Oostendam, Donkersloot, Verenambacht, Cornelisland
Plaatsen in de omgevingverzekering-Rhenen, aansprakelijkheidsverzekering-Rheden, polis-Reusel-De Mierden, verzekeringspakket-Renswoude, Renkum en verzekeraar-Reimerswaal
aansprakelijkheidsverzekering-ridderkerk

AVP vergelijken Ridderkerk augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn taferelen als je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw maar ook letselschade als een gebroken arm. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Via een speciale aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €3,45 tot €5,9 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.000.000

Simpel online vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Aan de hand van de de vergelijker kan men direct Ridderkerk AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welk product rijmt met jouw wensen. Bijvoorbeeld Klaverblad of ABN-AMRO. Zo geniet je van een goede dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook EAG Assuradeuren polis.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet nemen ze niet in behandeling.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch meer dan 95% van de mensen heeft er een. Bij toeval – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars gaan uit van een verzekerd bedrag van €1.500.000oplopend tot 2.600.000. Waak voor een te lage verzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De prijs heeft als onderliggende factoren: het max. te verzekeren bedrag, de gezinsgrootte, en de vrijwillige eigen bijdrage. De kosten liggen tussen de €3,85 tot €5,5.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere huishoudens krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Ridderkerk afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Alleenstaand of juist een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €90.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vergelijk online de meest geschikte AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Ridderkerk? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 2980, 2981, 2982, 2983, 2984, 2985, 2986, 2987, 2988, 2989.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Unive AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd tegen schade aan de eigendommen van anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de onkosten variëren enorm. De modules via Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van Aegon. Wat is daarvan de reden? Zo’n partij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Ridderkerk? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Wel hebben we bruikbare informatie:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Verhoog het eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Éénmalige betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Vanaf slechts €2,6 ben je al goed verzekerd. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Ridderkerk verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatie-deal
 • Contact met 1 partij
 • Alles onder één dak verzekerd
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • 1 duidelijke factuur

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

G. Janssen, Ridderkerk (augustus 2022)