Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Kootstertille

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Kootstertille? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Deze polis wordt relevant zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. We hebben het vaak over schade aan spullen of letselschade (schade aan personen). Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst een glas drinken over de bank van een vriend
 • je morst wijn over de bank van een familielid
 • je veroorzaakt een gebroken pols
Je bent vrij om het af te sluiten, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Kootstertille, gemeente Achtkarspelen, Friesland is er al vanaf €2,1 t/m €4,75. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteAchtkarspelen
(Net) nummer0512 (+31512)
Inwoners28.007
Postcodes9288
BuurtenNoord, Centrum, Zuid
Plaatsen nabijverzekering-twijzelerheide, aansprakelijkheidsverzekering-twijzel, polis-buitenpost, verzekering-feanwalden, AVP-augustinusga en surhuizum
aansprakelijkheidsverzekering-kootstertille

AVP vergelijken Kootstertille juni 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin vernielt iets van een ander iemand. Zoals toestanden als jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders dan wel je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij een unieke aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €2,95 tot €4,3 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Met behulp van de vergelijkingstool kun jij gemakkelijk Kootstertille AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke module overeenkomt met jouw eisen. Wellicht een polis van OHRA en Unive. Op die manier kun je profiteren van een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: EAG Assuradeuren pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schades met opzet zijn niet gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Desondanks is het niet heel onverstandig. Mogelijk – voornamelijk bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.400.000 tot 2.600.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie hangt samen met het verzekerde bedrag, het type huishouden, en het eigen risico. De premies vinden we terug tussen de €2,05 tot €5,65.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen hebben een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Kootstertille afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Ben je alleen of ook een partner met kinderen? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.000.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag resulteert in een minder aantrekkelijke premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar ook voor bijv. €90.

 5. Online overstappen

  Vergelijk online alle relevante AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Kootstertille? Ontdek de beste aanbieders voor de regio 9288.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juni 2024

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Lancyr Woonverzekering

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd voor schade aan spullen van een derde. Het is duidelijk: de tarieven zijn aan verandering onderhevig. De verzekeringen van Verzekeruzelf.nl is soms net wat duurder dan de polis van ABN-AMRO. Is dit te verklaren? Jouw verzekeraar werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Kootstertille? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Combineer de AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en wees niet bang om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Voor een bedrag van €2,7 profiteer je van een prima dekking. Mogelijk is er een scherpere premie. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Kootstertille verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakketpolis-voordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

M. Dekker, Kootstertille (juni 2024)