Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Witteveen

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Witteveen? Een AVP is een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Het gaat om schade aan elektronica en/of letselschade als fysieke of psychische schade. Denk dan aan cases zoals:

 • jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je gooit bier over de bank van de buurman
 • je veroorzaakt een ongeluk
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Witteveen, gemeente Midden-Drenthe, Drenthe wordt al aangeboden vanaf €2,95 tot €5,3. Zo ben je al verzekerd tot €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteMidden-Drenthe
(Net) nummer0593 (+31593)
Aantal inwoners33.450
Postcodegebied9439
BuurtenBeilen, Hijken, Hooghalen, Wijster, Spier, Drijber, Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde, Westerbork, Elp, Witteveen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Zwiggelte, Orvelte, De Broekstreek
Plaatsen in de buurtverzekering-garminge, aansprakelijkheidsverzekering-balinge, polis-mantinge, verzekering-westerbork, AVP-bruntinge en eursinge
aansprakelijkheidsverzekering-witteveen

AVP vergelijken Witteveen juni 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Voorbeelden zijn gebeurtenissen als je gooit wijn over het tapijt van een familielid maar ook je veroorzaakt een gebroken pols. Op het moment dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Dankzij de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €2,3 – €5,95 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de AVP-vergelijker kan iedereen snel Witteveen AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welk product matcht met jouw ideaalplaatje. Misschien wel OHRA of HEMA. Op die manier kun je profiteren van een goede dekking, en een lage premie! Een verzekering gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Nationale Nederlanden polis.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen’. Schades met opzet toegebracht nemen ze niet in behandeling.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Alleen het is wel sterk aan te raden. Mogelijk – vooral bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars bieden een verzekerd bedrag van €1.400.000 tot 3.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, de gezinssituatie, en het eigen risico. De prijzen schommelen tussen de €2,4 t/m €5,9.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Bejaarden betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Witteveen afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of daarnaast een partner met kinderen? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.000.000 tot €3.000.000. Een dure dekking houdt wel in; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €45.

 5. Online vergelijken

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Kies een polis en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Witteveen? Ontdek de voordeligste assuradeurs in de regio 9439.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024 (pakketten)

 • Centraal Beheer AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan derden. Het is duidelijk: de onkosten zijn aan verandering onderhevig. De verzekeringen via Centraal Beheer is soms net wat duurder dan een verzekering van ABN-AMRO. Is hiervoor een verklaren? Elke verzekeraar bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Witteveen? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Onderstaand tref je nuttige adviezen:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Vanaf slechts €3,2 profiteer je van een prima dekking. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Voorbeelden zijn de opstal en inboedel. Echter, ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand vallen daar vaak ook binnen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Witteveen verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatie-korting
 • Overzichtelijk
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Zonder adviseur toch snel via internet een AVP gevonden’

Familie. Bosman, Witteveen (juni 2024)