Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Eursinge

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Eursinge? De AVP is de verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. Dit heb jij nodig als per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Je moet dan denken aan schades aan goederen en schade aan personen (letselschade). Je kunt denken aan situaties als:

 • je morst een glas cola over het tapijt van de buurman
 • je morst frisdrank over de bank van de buurman
 • je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets
Het is niet bij wet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Eursinge, gemeente Midden-Drenthe, Drenthe is er al vanaf €3,55 tot €4,7. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteMidden-Drenthe
(Net) nummer0593 (+31593)
Aantal inwoners33.450
Postcodes9434
BuurtschappenBeilen, Hijken, Hooghalen, Wijster, Spier, Drijber, Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde, Westerbork, Elp, Witteveen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Zwiggelte, Orvelte, De Broekstreek
Naburige plaatsenverzekering-zwiggelte, aansprakelijkheidsverzekering-zuidveld, polis-westerbork, verzekering-wijster, AVP-hoogersmilde en smilde
aansprakelijkheidsverzekering-eursinge

AVP vergelijken Eursinge april 2024

Het kan iedereen overkomen. Jij (of een ander gezinslid) vernielt iets van een ander iemand. Denk dan aan gebeurtenissen als een erfstuk laten vallen en tevens iemand raakt gewoon door jouw huisdier. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Door een speciale aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €2,65 tot €4,85 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de de vergelijker kan je eenvoudig Eursinge AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welk product in lijn is met jouw voorwaarden. Bijvoorbeeld Klaverblad of ABN-AMRO. Zodoende ontvang je een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Iets gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: InShared polis.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Alleen meer dan 95% van de mensen heeft er een. In enkele gevallen – vooral bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.500.000oplopend tot 2.300.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De premie hangt samen met het totaalbedrag, de gezinssamenstelling, en de vrijwillige eigen bijdrage. De onkosten liggen tussen de €1,95 tot €4,9.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Mensen op leeftijd betalen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Eursinge afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of wellicht een gezin met kinderen? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €2.250.000. Een dure dekking houdt wel in; een hoger maandbedrag.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of een bedrag van rond de €150.

 5. Online overstappen

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Selecteer een verzekeraar en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Eursinge? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 9434.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van april 2024

 • ABN-AMRO AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan spullen of personen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen kunnen enorm afwijken. Een verzekering van HEMA is soms net wat duurder dan een AVP van Ditzo. Wat is daarvan de reden? De aanbieder biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Eursinge? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Betaal je de premie in één keer? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en wees niet bang om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €2,65 heb je een prima polis. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met andere (woon)verzekeringen. Denk onder andere aan de opstal en inboedel. Tevens, de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Eursinge verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatie-deal
 • Een contactpersoon
 • Alles onder één dak verzekerd
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Grip op de kosten

‘Ook schades van onze kinderen zijn goed verzekerd’

P. van der Berg, Eursinge (april 2024)