Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Hartwerd

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Hartwerd? Zo’n AVP is de verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Dit is nodig op het moment dat jij schade bij iemand anders aanricht. We hebben het vaak over schades aan producten en schade aan personen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

  • uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
  • je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman
  • jouw hond bijt iemand op straat
In ons land is dit 100% vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Hartwerd, gemeente Súdwest-Fryslân, Friesland is al verkrijgbaar vanaf €2,95 – €4,2. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
Regionummer0515 (+31515)
Aantal inwoners84.048
Postcodegebieden8741
BuurtschappenBolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim
Plaatsen in de buurtverzekering-hidaard, aansprakelijkheidsverzekering-reahus, polis-itens, verzekering-it-heidenskip, AVP-easterein en iens
aansprakelijkheidsverzekering-hartwerd

AVP vergelijken Hartwerd april 2024

Een foutje is snel gemaakt. Jij (of een ander gezinslid) maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals cases als je stoot iemands macbook van tafel en jouw dochter fietst tegen een auto aan. Wanneer blijkt dat jij aansprakelijk bent, dan kan dit flink in de papieren lopen. Dankzij een eigen aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf slechts €2,4 t/m €4,2 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Door gebruik te maken van de de vergelijker kan men direct Hartwerd AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP rijmt met jouw eisen. Misschien wel OHRA en ABN-AMRO. Daardoor ontvang je een passende dekking, en lagere prijzen! Een verzekering gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook ASR Verzekeringen polis.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen buiten deze module.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Alleen is het niet heel onverstandig. Af en toe – vooral bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars hanteren uitkeringen van €1.500.000 – 2.700.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie heeft te maken met het verzekerde bedrag, het type huishouden, en het gekozen eigen risico. De premies schommelen tussen de €3,1 tot €5,15.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Start met je leeftijd

    Oudere mensen hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Hartwerd afsluiten.

  2. Kies gezinssamenstelling

    Ben je alleen of daarnaast een familie met kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

  3. Kies het te verzekeren bedrag

    Dit varieert van €1.750.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering houdt wel in; een hoger maandbedrag.

  4. Bepaal eigen risico

    Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of een bedrag van rond de €150.

  5. Online vergelijken

    Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Hartwerd? Vind en vergelijk alle verzekeraars in de regio 8741.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van april 2024

  • OHRA AVP
  • Klaverblad Aansprakelijkheid
  • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
  • nowGo Opstalverzekering Comfort
  • Lancyr Woonhuisverzekering
  • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan personen en spullen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de onkosten variëren enorm. Een verzekering via Verzekeruzelf.nl kan soms fors duurder zijn dan een AVP van ABN-AMRO. Hoe ontstaan deze verschillen? De verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Hartwerd? Dit verschilt per situatie. Wel hebben we praktische informatie.:

  1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
  2. Neem ook andere verzekeringen: Combineer de AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
  3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
  4. Betaal per jaar: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
  5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Beginnend bij €3,05 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Echter, je kunt nog meer besparen. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met overige woonverzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Tevens, de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Hartwerd verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

  • Combinatie-deal
  • Één aanspreekpunt
  • Geen onenigheid wie wat verzekert
  • Besparen op administratiekosten
  • Grip op de kosten

‘Handige tips voor een lagere premie’

O. Smeets, Hartwerd (april 2024)