Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Hoef en Haag

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Hoef en Haag? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Dit is nodig op het moment dat jij schade bij iemand anders aanricht. Je moet dan denken aan schade aan spullen en geestelijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

  • je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman
  • je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw
  • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Hoef en Haag, gemeente Vianen, Utrecht sluit je al af voor €2,45 – €4,1. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteVianen
(Net) nummer030 (+3130)
Inwoners19.513
Postcodegebieden4125
BuurtenVianen, Hagestein, Everdingen
Plaatsen in de buurtverzekering-hagestein, aansprakelijkheidsverzekering-zijderveld, polis-everdingen, verzekering-zoelmond, AVP-ravenswaaij en erichem
aansprakelijkheidsverzekering-hoef-en-haag

AVP vergelijken Hoef en Haag april 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Bijvoorbeeld cases als je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman maar ook door jouw schuld breekt iemand zijn been. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Door een speciale aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al voor €4 – €4,2 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 3.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via de AVP-vergelijker kan je eenvoudig Hoef en Haag AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke module in lijn is met jouw wensen. Misschien wel FBTO of HEMA. Aan de hand daarvan geniet je van een betrouwbare dekking, en lagere prijzen! Een polis gevonden? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: FBTO april 2024.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Zo nu en dan – voornamelijk bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars werken met vergoedingen die beginnen bij €1.500.000 tot 2.500.000. Waak voor een te lage verzekering. Vooral in het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten liggen tussen de €3,8 – €6,1.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Start met je leeftijd

    Senioren hebben een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Hoef en Haag afsluiten.

  2. Bepaal familiesamenstelling

    1-persoonshuishouden of juist een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

  3. Selecteer verzekerd bedrag

    Dit varieert van €1.250.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag betekent een hoger maandbedrag.

  4. Selecteer eigen risico

    Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €150.

  5. Vergelijk aanbieders + overstappen

    Vervolgens bekijk je alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Hoef en Haag? Vind en vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 4125.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van april 2024

  • Ditzo AVP
  • Klaverblad Aansprakelijkheid
  • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
  • Unigarant Opstalverzekering
  • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
  • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Je hebt het al gezien: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. De verzekeringen van Verzekeruzelf.nl kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld FBTO. Is hiervoor een verklaren? Elke verzekeraar hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Hoef en Haag? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Onderstaand tref je bruikbare informatie:

  1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
  2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
  3. Neem een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
  4. Betaal per jaar: Betaal je de premie in één keer? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
  5. Vergeet niet te vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Voor een bedrag van €2,75 profiteer je van een prima dekking. Echter, je kunt nog meer besparen. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Hoef en Haag verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

  • Pakket-voordeel
  • 1 aanspreekpunt
  • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
  • Prolongatiekosten maar een keer betalen
  • Alle kosten op een heldere factuur

‘Zonder adviseur toch snel via internet een AVP gevonden’

O. Visser, Hoef en Haag (april 2024)