Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Vianen

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Vianen? Definitie AVP: een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan goederen en lichamelijke verwondingen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • je morst wijn over het tapijt van een familielid
 • je morst een glas cola over het tapijt van de buurman
 • je schiet de bril van iemands hoofd
Het is niet bij wet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Vianen, gemeente Vianen, Utrecht is er al vanaf €2,7 tot €4,95. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteVianen
Regionummer0347 (+31347)
Aantal inwoners19513
Postcodegebied4130
BuurtschappenVianen, Hagestein, Everdingen
Plaatsen in de regioverzekering-Venray, aansprakelijkheidsverzekering-Venlo, polis-Velsen, verzekeringspakket-Veldhoven, Veere en verzekeraar-Veenendaal
aansprakelijkheidsverzekering-vianen

AVP vergelijken Vianen augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Jij (of een ander gezinslid) realiseert schade bij een persoon. Voorbeelden zijn gebeurtenissen als de hond maakt krassen op de auto van de buurman en jouw hond bijt iemand op straat. Mits men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Binnen de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €2,75 – €6,15 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.750.000

Snel alle polissen vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker kan men direct Vianen AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke dekking in lijn is met jouw wensen. Je kunt denken aan verzekeraars als Nationale Nederlanden en Centraal Beheer. Vervolgens heb je een transparante dekking, en lagere prijzen! Iets gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook ZLM dekking.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht zijn niet gedekt.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Maar het is wel sterk aan te raden. Bij toeval – vooral bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) heb jij dat risico niet meer.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars hanteren uitkeringen van €1.500.000 tot circa 2.500.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie heeft als onderliggende factoren: het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies bedragen circa €2,7 tot €4,2.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere huishoudens hebben een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Vianen afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of juist een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hoger maandbedrag.

 4. Bepaal eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €200.

 5. Online vergelijken

  Vergelijk online alle beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Vianen? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 4130, 4131, 4132, 4133.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd tegen schade aan derden. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de tarieven variëren enorm. Een polis van HEMA kan qua prijs afwijken van een product van Nationale Nederlanden. Hoe ontstaan deze verschillen? Iedere aanbieder hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Vianen? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hieronder vind je bruikbare informatie:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Neem jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Neem een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en stap indien nodig over. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Al vanaf €2,55 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Advies: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Vianen verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatie-korting
 • Overzichtelijk
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Blij met mijn polis en de premie’

L. Kuipers, Vianen (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente