Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Wetering

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Wetering? Deze AVP is een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. Hij komt van pas als je schade toebrengt aan iemands bezittingen. In de regel heb je het dan over schades aan goederen of bijvoorbeeld geestelijk letsel. Je kunt denken aan situaties als:

  • een notebook laten vallen
  • je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand
  • je veroorzaakt een gebroken been
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Wetering, gemeente Steenwijkerland, Overijssel vind je al vanaf €2,15 – €5. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
Regionummer0521 (+31521)
Inwoners43.333
Postcodegebied8363
BuurtenStad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl
Plaatsen in de regioverzekering-nederland, aansprakelijkheidsverzekering-ijsselham, polis-blokzijl, verzekering-kallenkote, AVP-giethoorn en wapserveen
aansprakelijkheidsverzekering-wetering

AVP vergelijken Wetering april 2024

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner vernielt iets van een ander iemand. Zoals gebeurtenissen als je gooit bier over de bank van een vriend maar ook jouw hond bijt iemand op straat. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Door een eigen aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €3,45 t/m €5,05 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Aan de hand van onze tool kan iedereen snel Wetering AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welk product overeenkomt met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Nationale Nederlanden of Centraal Beheer. Daardoor geniet je van een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Turien en Co inboedelverzekering.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn niet gedekt.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Zo nu en dan – voornamelijk bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars hanteren uitkeringen van €1.500.000oplopend tot 2.000.000. Pas op voor onderverzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie komt tot stand door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssamenstelling, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten fluctueren tussen de €4,00 – €4,85.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Kies geboortedatum

    Oudere huishoudens krijgen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Wetering afsluiten.

  2. Type gezin (kinderen)

    Ben je alleen of ook een partner met kinderen? Huishoudens met kids zijn duurder uit.

  3. Maximale verzekerde bedrag

    Dit varieert van €1.500.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering houdt wel in; een hogere prijs.

  4. Specificeer eigen risico

    Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €200.

  5. Online overstappen

    Hierna tref je de beste AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Wetering? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 8363.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van april 2024

  • OHRA AVP
  • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
  • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
  • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
  • Unigarant Opstalverzekering
  • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de onkosten verschillen wel degelijk. Een polis van Klaverblad kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een product van Ditzo. Hoe ontstaan deze verschillen? De maatschappij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Wetering? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hieronder vind je praktische informatie.:

  1. Kijk kritisch naar je dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
  2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
  3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. De premie daalt wel flink
  4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
  5. Jaarlijks vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk regelmatig, en wees niet bang om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €3.00 ben je al goed verzekerd. Maar het kan goedkoper! Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn inboedel- en opstalverzekering. Tip: rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn prima te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Wetering verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

  • Pakketpolis-voordeel
  • Overzichtelijk
  • Geen discussie tussen verzekeraars
  • Minder administratiekosten
  • Één maandelijkse nota

‘Via internet kan ik mijn schades melden’

X. Kuiper, Wetering (april 2024)