Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Lettele

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Lettele? Zo’n AVP is de verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Het gaat om schades aan producten en/of schade aan personen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

  • je morst een kop koffie over een meubel van een vriend
  • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
  • je bent betrokken bij een auto-ongeluk
De polis is vrijwillig, maar het is wel aan te raden. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Lettele, gemeente Deventer, Overijssel vind je al vanaf €2,8 tot €5,6. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteDeventer
(Net) nummer0570 (+31570)
Aantal inwoners98.869
Postcodegebied7434
WijkenBinnenstad, De Hoven, Zandweerd, Voorstad, Borgele en Platvoet, Keizerslanden, Rivierenwijk en Bergweide, Colmschate-Noord, Colmschate-Vijfhoek, Colmschate-Zuid, Diepenveen, Schalkhaar, Okkenbroek, Lettele, Bathmen
Plaatsen in de buurtverzekering-schalkhaar, aansprakelijkheidsverzekering-colmschate, polis-diepenveen, verzekering-twello, AVP-empe en nijbroek
aansprakelijkheidsverzekering-lettele

AVP vergelijken Lettele april 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand binnen de familie realiseert schade bij een persoon. Denk dan aan omstandigheden als je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend en je bent betrokken bij een auto-ongeluk. In het geval dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Middels de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €3,6 – €5,25 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Lettele AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering overeenkomt met jouw eisen. Je kunt denken aan verzekeraars als Aegon of ABN-AMRO. Vervolgens kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en lagere prijzen! Een verzekering gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Zelf inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Desondanks het is wel sterk aan te raden. Af en toe – juist bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.000.000oplopend tot 2.800.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De premies fluctueren tussen de €4,00 tot €5,4.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Selecteer je geboortedatum

    Oudere huishoudens hebben het profijt van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Lettele afsluiten.

  2. Bepaal familiesamenstelling

    Alleenstaand of misschien een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

  3. Welk bedrag wil je verzekeren?

    Dit schommelt tussen €1.250.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hogere prijs.

  4. Hoogte van het eigen risico

    Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of kies voor een bijdrage van €200.

  5. Kies een verzekeraar

    Bekijk meteen de beschikbare AVP’s. Kies een polis en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Lettele? Ontdek alle verzekeraars in de regio 7434.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van april 2024

  • HEMA AVP
  • Klaverblad Aansprakelijkheid
  • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
  • De Goudse Privé Pakket Online
  • Reaal GGP (adviseur)
  • Unigarant Woonpakket Plus

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan anderen. Het is duidelijk: de tarieven zijn aan verandering onderhevig. Een verzekering van HEMA kan qua prijs afwijken van een product van Unive. Wat is daarvan de reden? Jouw partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Lettele? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we bruikbare informatie:

  1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
  2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
  3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
  4. Betaal per jaar: Kun jij direct alle premie betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
  5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is in de regel niet duur. Met een premie van €3,45 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Echter, je kunt nog meer besparen. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan overige woonverzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Advies: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Lettele verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

  • Pakketvoordeel
  • Overzichtelijk
  • Geen onenigheid wie wat verzekert
  • 1 account en minder administratieve rompslomp
  • Één maandelijkse nota

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergeljken’

C. Evers, Lettele (april 2024)