Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Noordeloos

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Noordeloos? Definitie AVP: een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Hij komt van pas als je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Het gaat om schade aan eigendommen maar ook psychische problemen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw dochter fietst tegen een auto aan
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Noordeloos, gemeente Giessenlanden, Zuid-Holland sluit je al af voor €2,8 – €5,5. Zo ben je al verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGiessenlanden
Regionummer0183 (+31183)
Aantal inwoners14.544
Postcodes4221
BuurtschappenKern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen
Naburige plaatsenverzekering-hoornaar, aansprakelijkheidsverzekering-hoogblokland, polis-vuren, verzekering-tricht, AVP-dalem en spijk
aansprakelijkheidsverzekering-noordeloos

AVP vergelijken Noordeloos april 2024

Het kan iedereen overkomen. Een van de gezinsleden realiseert schade bij een persoon. Zoals taferelen als jouw kind fietst tegen een auto aan maar ook een gebroken arm door jouw schuld. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Aan de hand van de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €3,75 t/m €5,2 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.750.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Dankzij onze tool kun jij gemakkelijk Noordeloos AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welk product overeenkomt met jouw eisenpakket. Misschien wel Nationale Nederlanden en Verzekeruzelf.nl. Zo heb je een passende dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Aon Direct afsluiten.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades met opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks meer dan 95% van de mensen heeft er een. Wellicht – denk aan letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars hanteren een maximale uitkering van €1.400.000 – 2.700.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief wordt bepaald door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De premies liggen tussen de €2,9 tot €5,3.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Senioren hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Noordeloos afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of wellicht een partner en/of kids? Huishoudens met kids zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit bedraagt ongeveer €1.750.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, echter onder andere ook €200.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Bekijk meteen de meest geschikte AVP’s. Selecteer een verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Noordeloos? Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 4221, 4225.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van april 2024 (pakketten)

 • ABN-AMRO AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan derden. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de tarieven kunnen enorm afwijken. De modules van Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van Ditzo. Hoe is dat mogelijk? De aanbieder heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Noordeloos? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Al vanaf €3,6 heb je een prima polis. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan verdere woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedel- en opstalverzekering. Advies: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Noordeloos verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakketvoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

W. de Graaf, Noordeloos (april 2024)