Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Grijpskerke

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Grijpskerke? Zo’n AVP is de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Het gaat om schade aan spullen en letselschade als fysieke of psychische schade. Je kunt denken aan situaties als:

 • een notebook laten vallen
 • je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman
 • je rijdt iemand aan met de fiets
Het is niet bij wet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Grijpskerke, gemeente Veere, Zeeland wordt al aangeboden vanaf €3,75 t/m €4,05. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteVeere
Netnummer0118 (+31118)
Inwoners21.960
Postcodes4334
WijkenVeere, Gapinge, Vrouwenpolder, Serooskerke, Domburg, Oostkapelle, Aagtekerke, Grijpskerke, Meliskerke, Koudekerke, Biggekerke, Zoutelande, Westkapelle
Plaatsen in de omgevingverzekering-burgh-haamstede, aansprakelijkheidsverzekering-serooskerke, polis-noordwelle, verzekering-brouwershaven, AVP-renesse en ellemeet
aansprakelijkheidsverzekering-grijpskerke

AVP vergelijken Grijpskerke juli 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie brengt schade toe aan iets of iemand. Onder andere gebeurtenissen als jouw hond bijt een bank kapot of iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. In het geval dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Aan de hand van een speciale aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Startend vanaf €3,05 t/m €5,3 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €3.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Dankzij de AVP-vergelijker kun jij gemakkelijk Grijpskerke AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke module rijmt met jouw eisen. Misschien wel Aegon en Unive. Zodoende heb je een passende dekking, en een lage premie! Iets interessants op het spoor gekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Allsecur dekking.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schades met opzet toegebracht worden niet vergoed.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter is het niet heel onverstandig. In enkele gevallen – in het bijzonder bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor relatief lage maandbedragen krijg jij maximale zekerheid.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars bieden uitkeringen van €1.500.000 – 2.800.000. Waak voor een te lage verzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en de eigen bijdrage. De kosten liggen tussen de €2,1 tot €4,45.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere mensen hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Grijpskerke afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Ben je alleen of juist een gezin met kinderen? Gezinnen met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €3.000.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar ook voor bijv. €100.

 5. Online overstappen

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Grijpskerke? Vind en vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 4334, 4364.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • Inshared AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • ANWB Opstalverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Het is duidelijk: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. Een dekking van HEMA kan soms fors duurder zijn dan de polis van Unive. Is dit te verklaren? Zo’n verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Grijpskerke? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Neem jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en stap indien nodig over. Dit kan flink besparen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Al vanaf €1,9 heb je een prima polis. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedelverzekering en opstalverzekering. Echter, ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Grijpskerke verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakketpolis-voordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Minder administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

Familie. de Lange, Grijpskerke (juli 2024)