Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Den Dungen

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Den Dungen? Zo’n AVP is de verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je iemand spullen beschadigd. Het gaat om schade aan spullen en/of (blijvende) schade met letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • je gooit wijn over de bank van de buurvrouw
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • je veroorzaakt een ongeval
Het is niet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Den Dungen, gemeente Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant vind je al vanaf €2,55 t/m €5,95. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint-Michielsgestel
Netnummer073 (+3173)
Inwoners28.403
Postcodegebied5271
WijkenSint-Michielsgestel, Gemonde, Den Dungen, Berlicum, Middelrode
Naburige plaatsenverzekering-helvoirt, aansprakelijkheidsverzekering-cromvoirt, polis-berlicum, verzekering-doeveren, AVP-oudheusden en herpt
aansprakelijkheidsverzekering-den-dungen

AVP vergelijken Den Dungen juni 2021

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Zoals gebeurtenissen als je morst wijn over de bank van een familielid maar ook je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Binnen een eigen aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf €2,95 t/m €4,95 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.000.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Aan de hand van onze tool kun jij gemakkelijk Den Dungen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering past bij jouw voorwaarden. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden of Unive. Zo heb je een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Een verzekering gezien? Sluit deze direct online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Interpolis juni 2021.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades met opzet vallen buiten deze module.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter is het niet heel onverstandig. Soms – denk aan letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.300.000oplopend tot 2.700.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie hangt samen met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en het gekozen eigen risico. De onkosten liggen tussen de €3,3 t/m €5,55.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere huishoudens profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Den Dungen afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of misschien een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.750.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Selecteer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €45.

 5. Online overstappen

  Vervolgens bekijk je alle relevante AVP’s. Kies een polis en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Den Dungen? Vind en vergelijk de beste aanbieders voor de regio 5271, 5275.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2021

 • Ditzo AVP
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de premies zijn aan verandering onderhevig. De polissen via Centraal Beheer is soms net wat duurder dan de polis van Ditzo. Hoe ontstaan deze verschillen? Jouw partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Den Dungen? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we praktische informatie.:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. De premie daalt wel flink
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €3,9 ben je al goed verzekerd. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met overige woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedel- en opstalverzekering. Echter, ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand kan je bij elkaar samenvoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Den Dungen verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketpolis-voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

M. van den Brink, Den Dungen (juni 2021)