Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Maria Hoop

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Maria Hoop? Definitie AVP: een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. Dit heb jij nodig als per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan goederen maar ook persoonlijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst frisdrank over de bank van de buurman
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • je rijdt iemand aan met de fiets
De polis is vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Maria Hoop, gemeente Echt-Susteren, Limburg wordt al aangeboden vanaf €2,2 – €4,9. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteEcht-Susteren
(Net) nummer0475 (+31475)
Inwoners31.943
Postcodes6105
BuurtschappenSusteren, Dieteren, Heide, Roosteren, Echt, Maria Hoop, Peij, Slek, Nieuwstadt, Sint Joost, Koningsbosch
Plaatsen in de buurtverzekering-koningsbosch, aansprakelijkheidsverzekering-echt, polis-beegden, verzekering-leveroy, AVP-heel en grathem
aansprakelijkheidsverzekering-maria-hoop

AVP vergelijken Maria Hoop juli 2024

Het kan iedereen overkomen. Iemand binnen de familie maakt iets kapot bij iemand anders. Onder andere omstandigheden als je morst frisdrank over het tapijt van iemand maar ook iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Wanneer jij wettelijk aansprakelijk bent, dan kan dit flink in de papieren lopen. Door een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Startend vanaf €2,4 – €6,1 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.500.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Dankzij onze tool kun je moeiteloos Maria Hoop AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke verzekering matcht met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden of Verzekeruzelf.nl. Daardoor kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Iets interessants op het spoor gekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Nationale Nederlanden inboedelverzekering.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Alleen is het niet heel onverstandig. Af en toe – denk aan letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor enkele tientjes per jaar kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.400.000 tot 2.900.000. Pas op voor onderverzekering. Met name bij letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De prijs heeft als onderliggende factoren: het bedrag dat je verzekerd, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De tarieven fluctueren tussen de €2,4 tot €4,2.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Maria Hoop afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Ben je alleen of wellicht een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.750.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €150.

 5. Online vergelijken

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Maria Hoop? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 6105.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juli 2024

 • HEMA AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • HEMA Inboedelverzekering

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben je verzekerd voor schade aan spullen van een derde. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten kunnen enorm afwijken. De dekkingen van Centraal Beheer kan qua prijs afwijken van de polis van FBTO. Is hiervoor een verklaren? Zo’n verzekeraar heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Maria Hoop? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Verderop bekijk je handige bespaartips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en stap indien nodig over. Dit kan flink besparen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €2,7 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Maar ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Maria Hoop verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Woonpakket-aanbieding
 • Een contactpersoon
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een duidelijke nota per maand

‘Gemakkelijk online schade declareren’

Dhr. Mol, Maria Hoop (juli 2024)