Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Breedenbroek

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Breedenbroek? Deze AVP is een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer per ongeluk iets stuk maakt van iemand. We hebben het vaak over schades aan goederen maar ook lichamelijke verwondingen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • de hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je morst wijn over de bank van een familielid
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
De polis is vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Breedenbroek, gemeente Oude IJsselstreek, Gelderland wordt al aangeboden vanaf €3,45 tot €4,15. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOude IJsselstreek
(Regio) nummer0315 (+31315)
Bewoners39.657
Postcodes7084
BuurtenUlft-Etten, Overig Gendringen, Silvolde-Terborg, Varsseveld
Plaatsen nabijverzekering-voorst, aansprakelijkheidsverzekering-megchelen, polis-netterden, verzekering-sinderen, AVP-varsselder en etten
aansprakelijkheidsverzekering-breedenbroek

AVP vergelijken Breedenbroek februari 2024

Het kan iedereen overkomen. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Zoals situaties als je stoot iemands smartphone van tafel en jouw zoon botst op een geparkeerde auto. Mits ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €3,75 t/m €6,15 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Dankzij de de vergelijker kun jij gemakkelijk Breedenbroek AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke dekking in lijn is met jouw eisenpakket. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden of Unive. Zo geniet je van een passende dekking, en lagere prijzen! Iets interessants op het spoor gekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: EAG Assuradeuren polis.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schades met opzet zijn uitgezonderd.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In enkele gevallen – vooral bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Tegen een klein bedrag p/maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars gaan uit van een verzekerd bedrag van €1.000.000 tot zo’n 2.800.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie hangt samen met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies liggen tussen de €2,35 tot €5,35.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Bejaarden profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Breedenbroek afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of daarnaast een gezin met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €2.250.000. Een hoger bedrag zorgt voor een hoger maandbedrag.

 4. Specificeer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €90.

 5. Vergelijken en overstappen

  Bekijk meteen de meest geschikte AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Breedenbroek? Vind en vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 7084.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van februari 2024

 • Inshared AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Reaal Opstal (adviseur)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals je hierboven kunt zien: de kosten zijn aan verandering onderhevig. Een verzekering van Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan een product van ABN-AMRO. Wat is daarvan de reden? Zo’n partij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Breedenbroek? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. De premie daalt wel flink
 4. Éénmalige betaling: Betaal je de premie in één keer? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Blijf vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en stap indien nodig over. Je mag elk jaar overstappen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Met een premie van €3,6 ben je al goed verzekerd. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij verdere woonverzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Tip: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Breedenbroek verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Alles-in-1-korting
 • Overzichtelijk
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Ruim aanbod, handige keuzefilters’

Y. Hendriks, Breedenbroek (februari 2024)