Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Dodewaard

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Dodewaard? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Deze polis wordt relevant zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. We hebben het vaak over schade aan spullen of bijvoorbeeld lichamelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je stoot in een winkel iets om
 • je morst een glas cola over het tapijt van de buurman
 • jouw hond bijt iemand op straat
Je bent vrij om het af te sluiten, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Dodewaard, gemeente Neder-Betuwe, Gelderland wordt al aangeboden vanaf €2,25 t/m €4,9. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteNeder-Betuwe
(Net) nummer0488 (+31488)
Aantal inwoners23.049
Postcodes6669
BuurtschappenKesteren, Echteld, Dodewaard
Plaatsen nabijverzekering-randwijk, aansprakelijkheidsverzekering-heteren, polis-driel, verzekering-puiflijk, AVP-lent en wamel
aansprakelijkheidsverzekering-dodewaard

AVP vergelijken Dodewaard december 2023

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Zoals gebeurtenissen als jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders maar ook iemand breekt een enkel door jouw toedoen. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Door een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €1,9 – €4,15 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €3.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Dodewaard AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering overeenkomt met jouw wensen. Denk aan aanbieder als Klaverblad en ABN-AMRO. Vervolgens kun je profiteren van een duidelijke dekking, maar ook een scherpe prijs. Een verzekering gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: HEMA dekking.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades met opzet toegebracht zijn niet gedekt.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen het is wel sterk aan te raden. Bij toeval – vooral bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.250.000 – 2.800.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft als onderliggende factoren: het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en het eigen risico. De kosten vinden we terug tussen de €2,9 – €5,4.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Mensen op leeftijd betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Dodewaard afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Een kleine gezin of juist een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €2.250.000. Een dure dekking heeft als consequentie; een duurdere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Kies een verzekeraar

  Vervolgens bekijk je de meest geschikte AVP’s. Kies een polis en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Dodewaard? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 6669.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van december 2023 (pakketten)

 • OHRA AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan de eigendommen van anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de kosten wijken sterk van elkaar af. Een verzekering van HEMA is soms net wat duurder dan een verzekering van Nationale Nederlanden. Is dit te verklaren? Jouw aanbieder heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Dodewaard? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP samen met je woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Jaarlijks overmaken: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en kijk of het loont om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €2,45 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met verdere woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Dodewaard verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketpolis-voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Minder administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Een zorgeloos gevoel in situaties met schade’

H. de Haan, Dodewaard (december 2023)