Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Ingelum

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Ingelum? Een AVP is een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Het gaat om schade aan eigendommen maar ook psychische problemen (letselschade). Je kunt denken aan situaties als:

 • je gooit frisdrank over de bank van iemand
 • een vaas laten vallen
 • iemand raakt gewoon door jouw huisdier
Je bent vrij om het af te sluiten, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Ingelum, gemeente Waadhoeke, Friesland wordt al aangeboden vanaf €2,45 t/m €4,95. Zo ben je al verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
Regionummer058 (+3158)
Bewoners10.525
Postcodegebieden9038
BuurtschappenWest, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord
Plaatsen in de omgevingverzekering-slappeterp, aansprakelijkheidsverzekering-menaam, polis-dronryp, verzekering-hilaard, AVP-marsum en deinum
aansprakelijkheidsverzekering-ingelum

AVP vergelijken Ingelum juni 2024

Een foutje is snel gemaakt. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn cases als je gooit wijn over de bank van de buurvrouw en jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval. Mits blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Dankzij de aparte aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf slechts €3,95 t/m €5,6 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Met behulp van de de vergelijker kun jij gemakkelijk Ingelum AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke dekking in lijn is met jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als Inshared of Verzekeruzelf.nl. Vervolgens ontvang je een transparante dekking, en voordelige premies! Een polis gevonden? Sluit deze direct online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Generali juni 2024.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks het is wel sterk aan te raden. In enkele gevallen – in het bijzonder bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.500.000 – 2.800.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Bij complexe vormen van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief komt tot stand door het max. te verzekeren bedrag, de gezinssituatie, en het eigen risico. De prijzen liggen tussen de €2,55 t/m €6,15.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Bejaarden betalen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Ingelum afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of daarnaast een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €3.000.000. Een hoger bedrag houdt wel in; een hoger maandbedrag.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of een bedrag van rond de €45.

 5. Vergelijken en overstappen

  Bekijk meteen de beschikbare AVP’s. Kies een polis en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Ingelum? Ontdek de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 9038.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juni 2024

 • Aegon AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verklein jij het eigen risico op schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Je hebt het al gezien: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. De dekkingen via Inshared kan net een paar euro duurder zijn dan de polis van Unive. Hoe komt dat? Zo’n maatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Ingelum? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hieronder vind je bruikbare informatie:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en stap indien nodig over. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Voor een bedrag van €3,2 heb je een prima polis. Maar het kan goedkoper! Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan overige woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn prima te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Ingelum verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakket-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Voor slechts een paar euro per maand was ik klaar’

O. Verhoeven, Ingelum (juni 2024)