Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Itens

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Itens? Omschrijving AVP: de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Het gaat om schades aan goederen of (blijvende) schade met letsel. Denk dan aan cases zoals:

  • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
  • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
  • je knalt met je fiets op een stilstaande auto
De polis is vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Itens, gemeente Súdwest-Fryslân, Friesland vind je al vanaf €2,15 tot €4,6. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
Netnummer0515 (+31515)
Aantal inwoners84.048
Postcodegebieden8735
BuurtschappenBolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim
Naburige plaatsenverzekering-easterein, aansprakelijkheidsverzekering-iens, polis-kubaard, verzekering-warns, AVP-wommels en it-heidenskip
aansprakelijkheidsverzekering-itens

AVP vergelijken Itens april 2024

Een foutje is snel gemaakt. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan cases als een smartphone laten vallen en tevens iemand breekt zijn pols door jouw schuld. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Middels de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €3,65 – €4,7 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.250.000

Snel alle polissen vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Met behulp van de vergelijkingstool kun je moeiteloos Itens AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welk product past bij jouw wensen. Wellicht een polis van Aegon en Centraal Beheer. Daardoor profiteer je van een duidelijke dekking, en gunstige tarieven!Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit deze direct online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Allsecur polis.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht zijn niet gedekt.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Alleen meer dan 95% van de mensen heeft er een. Mogelijk – juist bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars hanteren uitkeringen van €1.000.000 tot 2.500.000. Waak voor een te lage verzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie heeft als onderliggende factoren: het bedrag dat je verzekerd, de gezinssamenstelling, en de eigen bijdrage. De premies fluctueren tussen de €2,8 tot €4,35.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Bepaal je leeftijd

    Mensen op leeftijd hebben het profijt van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Itens afsluiten.

  2. Kies gezinssamenstelling

    1-persoonshuishouden of wellicht een gezin met kinderen? Huishoudens met kids moeten dieper in de buidel tasten.

  3. Maximale verzekerde bedrag

    Dit varieert van €1.750.000 tot €2.250.000. Een dure dekking betekent een hogere premie.

  4. Specificeer eigen risico

    Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €200.

  5. Online vergelijken

    Bekijk meteen de meest geschikte AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Itens? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 8735.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van april 2024

  • Aegon AVP
  • Klaverblad Aansprakelijkheid
  • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
  • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
  • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
  • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan de eigendommen van anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de prijzen kunnen enorm afwijken. Een verzekering van Inshared is soms net wat duurder dan een verzekering van Aegon. Hoe komt dat? Elke assuradeur heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Itens? Dit verschilt per situatie. Verderop bekijk je handige bespaartips:

  1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
  2. Combineer met andere verzekeringen: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
  3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
  4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan ontvang je korting op de premie.
  5. Jaarlijks vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Beginnend bij €3,15 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Maar het kan goedkoper! Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Itens verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

  • Pakket-voordeel
  • Één aanspreekpunt
  • Alles onder één dak verzekerd
  • Prolongatiekosten maar een keer betalen
  • Een maandelijkse factuur

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

Z. de Jong, Itens (april 2024)