Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Elahuizen

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Elahuizen? Deze AVP is een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. In de regel heb je het dan over schade aan spullen maar ook psychische problemen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

  • je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid
  • je gooit een glas drinken over de bank van de buurman
  • door jou breekt iemand een been
In ons land is dit 100% vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Elahuizen, gemeente De Fryske Marren, Friesland is al verkrijgbaar vanaf €3,9 t/m €4,4. Zo ben je al verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
Netnummer0514 (+31514)
Bewoners51.265
Postcodegebied8581
BuurtschappenAkmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel
Plaatsen nabijverzekering-bakhuizen, aansprakelijkheidsverzekering-mirns, polis-rijs, verzekering-ruigahuizen, AVP-harich en oudemirdum
aansprakelijkheidsverzekering-elahuizen

AVP vergelijken Elahuizen april 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin brengt schade toe aan iets of iemand. Zoals omstandigheden als je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw en tevens je schiet de bril van iemands hoofd. Wanneer blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Dankzij de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €3,65 t/m €6,05 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Middels de AVP-vergelijker kan je eenvoudig Elahuizen AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke AVP rijmt met jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als Klaverblad of Verzekeruzelf.nl. Op die manier geniet je van een passende dekking, en een lage premie! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Aegon pakket.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet zijn niet gedekt.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch is het niet heel onverstandig. Af en toe – vooral bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.250.000 tot 2.250.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en het eigen risico. De prijzen schommelen tussen de €2,35 t/m €4,7.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Kies geboortedatum

    Senioren betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Elahuizen afsluiten.

  2. Selecteer gezinssamenstelling

    Ben je alleen of misschien een partner en/of kids? Huishoudens met kids betalen meer premie.

  3. Welk bedrag wil je verzekeren?

    Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag zorgt voor een hoger maandbedrag.

  4. Specificeer eigen risico

    Er is een keuze voor €0,of een bedrag van rond de €200.

  5. Vergelijken en overstappen

    Vervolgens bekijk je alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Elahuizen? Ontdek alle verzekeraars in de regio 8581.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van april 2024

  • ABN-AMRO AVP
  • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
  • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
  • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
  • Reaal Opstalverzekering Allrisk
  • nowGo Opstalverzekering Bewust

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd voor schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Het is duidelijk: de onkosten kunnen enorm afwijken. De dekkingen van Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van Unive. Hoe ontstaan deze verschillen? Iedere aanbieder bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Elahuizen? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Onderstaand tref je nuttige adviezen:

  1. Kijk kritisch naar je dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
  2. Combineer met andere verzekeringen: Neem jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
  3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
  4. Éénmalige betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
  5. Vergeet niet te vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en stap indien nodig over. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €3,15 profiteer je van een prima dekking. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met overige woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedelverzekering en opstalverzekering. Tevens, de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Elahuizen verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

  • Combinatie-deal
  • Één aanspreekpunt
  • Alles onder één dak verzekerd
  • Besparen op polis- en administratiekosten
  • Één maandelijkse nota

‘Met een goed gevoel de polis afgesloten’

X. de Bruijn, Elahuizen (april 2024)