Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Ledeacker

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Ledeacker? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. Deze polis wordt relevant zodra je iemand spullen beschadigd. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica maar ook letselschade als fysieke of psychische schade. Je kunt denken aan situaties als:

  • je gooit een glas drinken over de bank van de buurman
  • een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
  • je knalt met je fiets op een stilstaande auto
Het is niet bij wet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Ledeacker, gemeente Sint Anthonis, Noord-Brabant vind je al vanaf €2,25 – €4,1. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint Anthonis
Netnummer0485 (+31485)
Aantal inwoners11.594
Postcodegebied5846
WijkenSint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst
Plaatsen in de omgevingverzekering-stevensbeek, aansprakelijkheidsverzekering-westerbeek, polis-oploo, verzekering-holthees, AVP-sambeek en beugen
aansprakelijkheidsverzekering-ledeacker

AVP vergelijken Ledeacker april 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Voorbeelden zijn situaties als je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid en tevens jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Binnen een eigen aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €3,35 tot €5,2 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via onze tool kun je moeiteloos Ledeacker AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product past bij jouw voorwaarden. Denk aan aanbieder als Aegon en Unive. Vervolgens geniet je van een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Polis Direct pakket.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades met opzet toegebracht worden buiten beschouwing gelaten.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen raden verzekeringsexperts het wel aan. Wellicht – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars gaan uit van een verzekerd bedrag van €1.400.000 tot 2.800.000. Pas op voor onderverzekering. Met name bij letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft als onderliggende factoren: het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De tarieven liggen tussen de €3,4 tot €5,95.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

  1. Geef je leeftijd op

    Mensen op leeftijd krijgen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Ledeacker afsluiten.

  2. Kies gezinssamenstelling

    Een kleine gezin of daarnaast een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

  3. Hoogte van het verzekerd bedrag

    Dit varieert van €1.250.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis betekent een hoger maandbedrag.

  4. Selecteer eigen risico

    Er is een keuze voor €0,maar je kunt het ook zetten op €100.

  5. Online vergelijken

    Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Ledeacker? Ontdek de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 5846.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van april 2024

  • OHRA AVP
  • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
  • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
  • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
  • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
  • Univé Opstalverzekering (AR)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verklein jij het eigen risico op schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Je hebt het al gezien: de prijzen verschillen wel degelijk. De dekkingen van Verzekeruzelf.nl is soms net wat duurder dan een verzekering van Aegon. Is hiervoor een verklaren? Elke verzekeraar biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Ledeacker? Dit verschilt per situatie. Hieronder vind je praktische informatie.:

  1. Kijk kritisch naar je dekking. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
  2. Combineer met andere verzekeringen: Combineer de AVP samen met je woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
  3. Neem een eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
  4. Factureer jaarlijks: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
  5. Altijd vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dat mag elk jaar opnieuw!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Beginnend bij €3,15 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan andere (woon)verzekeringen. Denk onder andere aan inboedelverzekering en opstalverzekering. Daarnaast de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn prima te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Ledeacker verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

  • Combinatie-deal
  • 1 aanspreekpunt
  • Geen onenigheid wie wat verzekert
  • 1 account en minder administratieve rompslomp
  • Grip op de kosten

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

Y. Bakker, Ledeacker (april 2024)