Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Zwijndrecht

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Zwijndrecht? Deze AVP is een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. Hij komt van pas als jij schade bij iemand anders aanricht. Je moet dan denken aan schades aan goederen of lichamelijke verwondingen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je veroorzaakt een auto-ongeluk
Het is niet bij wet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Zwijndrecht, gemeente Zwijndrecht, Zuid-Holland sluit je al af voor €2,85 – €5,75. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZwijndrecht
Netnummer078 (+3178)
Aantal inwoners44454
Postcodegebieden3330
BuurtschappenWalburg, Centrum, Noord, Heer Oudelands Ambacht, Kort Ambacht, Nederhoven, Verspreide bebouwing, Bebouwde kom Heerjansdam, Landelijk gebied Heerjansdam
Plaatsen in de buurtverzekering-Zwartewaterland, aansprakelijkheidsverzekering-Zutphen, polis-Zundert, verzekeringspakket-Zuidplas, Zuidhorn en verzekeraar-Zoeterwoude
aansprakelijkheidsverzekering-zwijndrecht

AVP vergelijken Zwijndrecht augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Een van de gezinsleden realiseert schade bij een persoon. Zoals gebeurtenissen als je morst een glas cola over de bank van de buurman maar ook je veroorzaakt een auto-ongeluk. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, dan kan dit flink in de papieren lopen. Dankzij de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €1,95 – €5,85 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €3.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Aan de hand van de AVP-vergelijker kun je moeiteloos Zwijndrecht AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke dekking matcht met jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als OHRA en HEMA. Aan de hand daarvan heb je een betrouwbare dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: OHRA polis.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen buiten deze module.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Mogelijk – denk aan letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.000.000 tot circa 2.300.000. Waak voor een te lage verzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie komt tot stand door het max. te verzekeren bedrag, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De kosten liggen tussen de €3,75 t/m €5,1.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Mensen op leeftijd krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Zwijndrecht afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of wellicht een gezin inclusief kinderen? Gezinnen met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €2.000.000. Een dure dekking betekent een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,echter onder andere ook €45.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vergelijk online alle relevante AVP’s. Selecteer een verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Zwijndrecht? Ontdek de voordeligste assuradeurs in de regio 3330, 3331, 3332, 3333, 3334, 3335, 3336.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • Aegon AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Je hebt het al gezien: de premies verschillen wel degelijk. Een verzekering via OHRA kan qua prijs afwijken van die van bijvoorbeeld ABN-AMRO. Hoe is dat mogelijk? Iedere maatschappij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Zwijndrecht? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Altijd vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en regel je opstap direct online. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Met een premie van €3,6 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Echter, je kunt nog meer besparen. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Daarnaast de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering vallen daar vaak ook binnen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Zwijndrecht verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketpolis-voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een maandelijkse factuur

‘Bij schade weet ik wat ik moet doen’

L. van de Wal, Zwijndrecht (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente