Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Gouda

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Gouda? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. Hij komt van pas als je schade toebrengt aan iemands bezittingen. Het gaat om schade aan eigendommen of bijvoorbeeld schade aan personen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • je fietst tegen een geparkeerde auto aan
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Gouda, gemeente Gouda, Zuid-Holland wordt al aangeboden vanaf €2,35 – €4,45. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGouda
(Net) nummer0182 (+31182)
Inwoners71189
Postcodegebied2800
BuurtenBinnenstad, De Korte Akkeren, Bloemendaal, Plaswijck, Noord, Kort Haarlem, Goverwelle, Stolwijkersluis, Oostpolder in Schieland
Plaatsen in de omgevingverzekering-Gorinchem, aansprakelijkheidsverzekering-Gooise Meren, polis-Goirle, verzekeringspakket-Goes, Goeree-Overflakkee en verzekeraar-Gilze en Rijen
aansprakelijkheidsverzekering-gouda

AVP vergelijken Gouda augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Een gezinslid of bewoner brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn cases als je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend en jouw zoon botst op een geparkeerde auto. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, dan kan dit flink in de papieren lopen. Binnen een speciale aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Startend vanaf €1,9 t/m €5,8 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via onze tool kan iedereen snel Gouda AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke dekking rijmt met jouw wensen. Bijvoorbeeld Klaverblad of ABN-AMRO. Aan de hand daarvan geniet je van een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: OHRA pakket.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter raden verzekeringsexperts het wel aan. Zo nu en dan – juist bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor relatief lage maandbedragen is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.300.000oplopend tot 2.900.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het totaalbedrag, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De premies liggen tussen de €3,1 – €4,55.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere huishoudens krijgen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Gouda afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Een kleine gezin of juist een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.500.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag resulteert in een hogere premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar je kunt het ook zetten op €150.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Gouda? Bekijk alle verzekeraars in de regio 2800, 2801, 2802, 2803, 2804, 2805, 2806, 2807, 2808, 2809.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Reaal GGP (adviseur)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd tegen schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de onkosten wijken sterk van elkaar af. Een dekking via Centraal Beheer kan qua prijs afwijken van een product van Aegon. Is dit te verklaren? Zo’n assuradeur bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Gouda? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Neem jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Neem een eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Betaal per jaar: Betaal je de premie in één keer? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Voor een bedrag van €3,6 heb je een prima polis. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Voorbeelden zijn de opstal en inboedel. Daarnaast de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Gouda verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatie-deal
 • Een contactpersoon
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Minder administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

T. Bos, Gouda (augustus 2022)