Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Klaaswaal

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Klaaswaal? De AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan spullen of bijvoorbeeld persoonlijk letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • de hond maakt iets kapot
 • je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is wel aan te raden. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Klaaswaal, gemeente Cromstrijen, Zuid-Holland vind je al vanaf €3,55 – €5,95. Zo ben je al verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteCromstrijen
(Regio) nummer0186 (+31186)
Bewoners12.755
Postcodegebieden3286
WijkenNumansdorp, Klaaswaal
Plaatsen in de omgevingverzekering-zuid-beijerland, aansprakelijkheidsverzekering-numansdorp, polis-heinenoord, verzekering-nieuw-beijerland, AVP-westmaas en mijnsheerenland
aansprakelijkheidsverzekering-klaaswaal

AVP vergelijken Klaaswaal oktober 2023

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand uit het gezin vernielt iets van een ander iemand. Denk dan aan toestanden als een notebook laten vallen en tevens iemand raakt gewoon door jouw huisdier. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Dankzij een unieke aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €3,25 tot €6,1 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.750.000

Snel alle polissen vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de AVP-vergelijker kan men direct Klaaswaal AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke module past bij jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als Klaverblad of ABN-AMRO. Aan de hand daarvan heb je een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Reaal pakket.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Mogelijk – denk aan letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.250.000 tot zo’n 2.500.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie hangt samen met het bedrag dat je verzekerd, het type huishouden, en het gekozen eigen risico. De tarieven fluctueren tussen de €3,45 t/m €6,05.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Bejaarden hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Klaaswaal afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Alleenstaand of misschien een partner met kinderen? Huishoudens met kids krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een hoger maandbedrag.

 4. Selecteer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €90.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Klaaswaal? Vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 3286.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van oktober 2023

 • ABN-AMRO AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de kosten variëren enorm. De verzekeringen van Verzekeruzelf.nl is soms net wat duurder dan een AVP van Ditzo. Hoe ontstaan deze verschillen? Zo’n maatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Klaaswaal? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Onderstaand tref je een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Sluit je AVP af bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Jaarlijks overmaken: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en wees niet bang om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Met een premie van €4,00 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de verplichte woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstalverzekering en inboedelverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Klaaswaal verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketvoordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Prettige vergelijker, goed advies’

S. van der Linden, Klaaswaal (oktober 2023)