Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Rhenen

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Rhenen? Definitie AVP: een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Je moet dan denken aan schade aan spullen en lichamelijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst een glas cola over de bank van een familielid
 • je gooit wijn over de bank van een familielid
 • je schiet de bril van iemands hoofd
De polis is vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Rhenen, gemeente Rhenen, Utrecht is al verkrijgbaar vanaf €2,1 t/m €4,1. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteRhenen
(Regio) nummer0317 (+31317)
Aantal inwoners19400
Postcodegebied3910
BuurtschappenRhenen, Rhenen Oost, Rhenen West, Rhenen Noord, Grebbeberg, Randzone, Binnenveld, Achterberg, Uiterwaarden Rhenen, Remmerden, Heuvelrug Rhenen, Heuvelrug Elst, Uiterwaarden Elst, Elst
Plaatsen in de regioverzekering-Rheden, aansprakelijkheidsverzekering-Reusel-De Mierden, polis-Renswoude, verzekeringspakket-Renkum, Reimerswaal en verzekeraar-Raalte
aansprakelijkheidsverzekering-rhenen

AVP vergelijken Rhenen augustus 2022

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jij (of een ander gezinslid) realiseert schade bij een persoon. Zoals taferelen als jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw en tevens je veroorzaakt een gebroken been. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €3,45 – €6,2 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.500.000

Snel alle polissen vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de AVP-vergelijker kun je moeiteloos Rhenen AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke dekking past bij jouw wensen. Wellicht een polis van Inshared en Centraal Beheer. Aan de hand daarvan profiteer je van een goede dekking, maar ook een scherpe prijs. Een verzekering gezien? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: SNS dekking.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades met opzet vallen buiten deze module.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch het is wel sterk aan te raden. Zo nu en dan – juist bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Tegen een klein bedrag p/maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.000.000 tot zo’n 2.400.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het verzekerde bedrag, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De prijzen schommelen tussen de €3,4 t/m €4,1.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere huishoudens hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Rhenen afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  1-persoonshuishouden of daarnaast een familie met kids? Families met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.250.000. Een hoger bedrag betekent een hogere prijs.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, echter onder andere ook €200.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Rhenen? Vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 3910, 3911, 3912.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022 (pakketten)

 • Centraal Beheer AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Het is duidelijk: de prijzen kunnen enorm afwijken. De dekkingen van Klaverblad kan soms fors duurder zijn dan die van bijvoorbeeld FBTO. Wat is daarvan de reden? Jouw partij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Rhenen? Dit verschilt per situatie. Hieronder vind je bruikbare informatie:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Betaal per jaar: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en wees niet bang om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is erg goedkoop. Met een premie van €3,9 profiteer je van een prima dekking. Echter, je kunt nog meer besparen. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Tevens, de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Rhenen verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatie-korting
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergeljken’

W. van den Velden, Rhenen (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente