Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Zwolle

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Zwolle? De AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Het gaat om schade aan spullen maar ook psychische problemen (letselschade). Je kunt denken aan situaties als:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • jouw dochter fietst tegen een auto aan
Je bent vrij om het af te sluiten, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Zwolle, gemeente Zwolle, Overijssel is er al vanaf €2,35 – €5. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteZwolle
Netnummer038 (+3138)
Inwoners124896
Postcodegebieden8000
BuurtenBinnenstad, Diezerpoort, Wipstrik, Assendorp, Kamperpoort-Veerallee, Poort van Zwolle, Westenholte, Stadshagen, Holtenbroek, Aalanden, Vechtlanden, Berkum, Marsweteringlanden, Schelle, Ittersum, Soestweteringlanden
Plaatsen in de buurtverzekering-Zwijndrecht, aansprakelijkheidsverzekering-Zwartewaterland, polis-Zutphen, verzekeringspakket-Zundert, Zuidplas en verzekeraar-Zuidhorn
aansprakelijkheidsverzekering-zwolle

AVP vergelijken Zwolle augustus 2022

Een foutje is snel gemaakt. Jij (of een ander gezinslid) brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn cases als jij maakt krassen op de auto van de buurman en tevens iemand raakt gewoon door jouw huisdier. Mits blijkt dat jij aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Door een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €2,2 tot €4,9 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.250.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de vergelijkingstool kun je moeiteloos Zwolle AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke dekking matcht met jouw ideaalplaatje. Misschien wel Klaverblad en Unive. Daardoor kun je profiteren van een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Een verzekering gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: HEMA dekking.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In enkele gevallen – in het bijzonder bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars hanteren uitkeringen van €1.500.000 – 3.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het bedrag dat je verzekerd, het soort huishouden, en de eigen bijdrage. De onkosten liggen tussen de €3,65 tot €5,6.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Zwolle afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Ben je alleen of daarnaast een partner met kinderen? Families met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag resulteert in een hogere prijs.

 4. Selecteer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €200.

 5. Online overstappen

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Zwolle? Vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 8000, 8001, 8002, 8003, 8004, 8007, 8011, 8012, 8013, 8014, 8015, 8016, 8017, 8019, 8021, 8022, 8023, 8024, 8025, 8026, 8028, 8031, 8032, 8033, 8034, 8035, 8041, 8042, 8043, 8044, 8045.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Aegon AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan spullen van een derde. Zoals je hierboven kunt zien: de onkosten variëren enorm. Een dekking via HEMA kan qua prijs afwijken van de polis van FBTO. Is hiervoor een verklaren? De verzekeringsmaatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Zwolle? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Onderstaand tref je bruikbare informatie:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Neem een eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Factureer jaarlijks: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en stap indien nodig over. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is erg goedkoop. Vanaf slechts €2,6 heb je een prima polis. Mogelijk is er een scherpere premie. Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met de noodzakelijke woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstalverzekering en inboedelverzekering. Tevens, de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering vallen daar vaak ook binnen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Zwolle verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketvoordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

Mevr. van Veen, Zwolle (augustus 2022)