Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Rijssen-Holten

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Rijssen-Holten? Definitie AVP: een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica en/of letselschade. Om je direct een idee te geven:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • je morst een glas cola over de bank van een familielid
 • iemand breekt zijn pols door jouw schuld
De polis is vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Rijssen-Holten, gemeente Rijssen-Holten, Overijssel vind je al vanaf €2,35 tot €5,35. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteRijssen-Holten
Netnummer0548 (+31548)
Aantal inwoners37875
Postcodegebieden7460
WijkenStad Rijssen, Stadsrand, Buitengebied Rijssen, Holten, Bedrijventerrein Holten, Buitengebied Holten, Bedrijventerrein Rijssen, Recreatiegebied De Borkeld
Plaatsen nabijverzekering-Ridderkerk, aansprakelijkheidsverzekering-Rhenen, polis-Rheden, verzekeringspakket-Reusel-De Mierden, Renswoude en verzekeraar-Renkum
aansprakelijkheidsverzekering-rijssen-holten

AVP vergelijken Rijssen-Holten augustus 2022

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Bijvoorbeeld gebeurtenissen als jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw dan wel een gebroken arm door jouw toedoen. Indien ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, dan kan dit flink in de papieren lopen. Aan de hand van de aparte aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Startend vanaf €3,3 – €6,05 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Dankzij de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Rijssen-Holten AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welk product in lijn is met jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als Nationale Nederlanden of Unive. Aan de hand daarvan kun je profiteren van een goede dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: De Goudse dekking.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Desondanks meer dan 95% van de mensen heeft er een. Zo nu en dan – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor slechts een paar euro per maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars werken met uitkeringen van €1.500.000 – 2.900.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Met name bij letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft als onderliggende factoren: het verzekerde bedrag, de gezinsgrootte, en de eigen bijdrage. De kosten bedragen circa €3,9 t/m €5,6.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Rijssen-Holten afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Ben je alleen of ook een partner met kinderen? Gezinnen met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €2.000.000. Een dure dekking resulteert in een hoger maandbedrag.

 4. Selecteer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar je kunt het ook zetten op €100.

 5. Vergelijken en overstappen

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Rijssen-Holten? Bekijk alle verzekeraars in de regio 7460, 7461, 7462, 7463.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • ABN-AMRO AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • HEMA Opstalverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan personen en spullen. Je hebt het al gezien: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. Een polis van OHRA kan net een paar euro duurder zijn dan de polis van Unive. Is hiervoor een verklaren? De partij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Rijssen-Holten? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Sluit je AVP af tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Betaal je de premie in één keer? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Blijf vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €2,3 heb je een prima polis. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedel- en opstalverzekering. Advies: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Rijssen-Holten verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatie-korting
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Ruim aanbod, handige keuzefilters’

C. Molenaar, Rijssen-Holten (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente