Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Kampen

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Kampen? Zo’n AVP is de verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer jij schade bij iemand anders aanricht. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan spullen of bijvoorbeeld letselschade (schade aan personen). Om je direct een idee te geven:

 • je morst wijn over de bank van de buurvrouw
 • je morst wijn over het tapijt van een familielid
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Kampen, gemeente Kampen, Overijssel wordt al aangeboden vanaf €3 tot €4,55. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteKampen
Netnummer038 (+3138)
Bewoners51950
Postcodes8260
BuurtenKampen, IJsselmuiden, Zalk, Wilsum, Grafhorst, Kamperveen, ‘s-Heerenhoek, Verspreide huizen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Kaag en Braassem, aansprakelijkheidsverzekering-IJsselstein, polis-Hulst, verzekeringspakket-Huizen, Houten en verzekeraar-Horst aan de Maas
aansprakelijkheidsverzekering-kampen

AVP vergelijken Kampen augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld taferelen als je morst frisdrank over de bank van de buurman en tevens je veroorzaakt een auto-ongeluk. In het geval dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Via de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €2,95 tot €5,05 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.000.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de de vergelijker kan men direct Kampen AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke AVP matcht met jouw ideaalplaatje. Wellicht een polis van Klaverblad of ABN-AMRO. Zodoende kun je profiteren van een goede dekking, en lagere prijzen! Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: BLG wonen dekking.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht vallen niet binnen de dekking.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Alleen is het niet heel onverstandig. Soms – vooral bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor slechts een paar euro per maand is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars hanteren vergoedingen die beginnen bij €1.500.000 tot 2.250.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie hangt samen met het totaalbedrag, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De prijzen vinden we terug tussen de €2,45 t/m €6,00.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Bejaarden hebben het profijt van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Kampen afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.000.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis zorgt voor een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €150.

 5. Online vergelijken

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Kampen? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 8260, 8261, 8262, 8263, 8264, 8265, 8266, 8267, 8278.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Inshared AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan spullen van een derde. Het is duidelijk: de prijzen variëren enorm. De dekkingen van HEMA is soms net wat duurder dan de polis van Aegon. Hoe komt dat? Zo’n aanbieder heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Kampen? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Altijd vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en regel je opstap direct online. Je mag elk jaar overstappen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is erg goedkoop. Voor een bedrag van €3,6 profiteer je van een prima dekking. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met overige woonverzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Tevens, de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Kampen verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakket-voordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Er is veel keuze, maar de vergelijker helpt hier goed bij’

N. Hendriks, Kampen (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente