Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Almelo

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Almelo? Een AVP is een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. De dekking is noodzakelijk zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Je moet dan denken aan schades aan goederen maar ook schade aan personen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • de hond springt iemand omver
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Almelo, gemeente Almelo, Overijssel is al verkrijgbaar vanaf €4 t/m €5,6. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteAlmelo
(Regio) nummer0546 (+31546)
Inwoners72425
Postcodegebied7600
BuurtenBinnenstad, De Riet, Noorderkwartier, Sluitersveld, Wierdense Hoek, Nieuwstraat-Kwartier, Ossenkoppelerhoek, Hofkamp, Schelfhorst, Windmolenbroek, Aadorp, Bornerbroek
Plaatsen nabijverzekering-Alkmaar, aansprakelijkheidsverzekering-Albrandswaard, polis-Alblasserdam, verzekeringspakket-Achtkarspelen, Aalten en verzekeraar-Aalsmeer
aansprakelijkheidsverzekering-almelo

AVP vergelijken Almelo augustus 2022

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin vernielt iets van een ander iemand. Zoals situaties als je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman of je fietst tegen een geparkeerde auto aan. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Via een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al vanaf €2,65 tot €5,35 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 3.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van de vergelijkingstool kun je moeiteloos Almelo AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke AVP past bij jouw ideaalplaatje. Denk aan aanbieder als Klaverblad of HEMA. Op die manier ontvang je een betrouwbare dekking, en een lage premie! Een verzekering gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Verzekeruzelf.nl afsluiten.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Toch vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Af en toe – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor relatief lage maandbedragen krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.250.000 tot 2.800.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Met name bij letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief hangt samen met het totaalbedrag, de gezinsgrootte, en de eigen bijdrage. De prijzen schommelen tussen de €3,9 – €4,45.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere mensen hebben het profijt van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Almelo afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Ben je alleen of juist een partner en/of kids? Gezinnen met kinderen betalen meer premie.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een dure dekking betekent een duurdere premie.

 4. Kies eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €45.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vervolgens bekijk je alle relevante AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Almelo? Vind en vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 7600, 7601, 7602, 7603, 7604, 7605, 7606, 7607, 7608, 7609, 7610.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan personen en spullen. Je hebt het al gezien: de kosten kunnen enorm afwijken. De verzekeringen van Verzekeruzelf.nl kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan die van bijvoorbeeld Unive. Is dit te verklaren? Elke aanbieder hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Almelo? Dit verschilt per situatie. Hieronder vind je nuttige adviezen:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Sluit je AVP af tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €2,5 heb je een prima polis. Echter, je kunt nog meer besparen. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Denk onder andere aan inboedelverzekering en opstalverzekering. Echter, ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Almelo verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Combinatie-korting
 • Contact met 1 partij
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een maandelijkse factuur

‘Binnen 5 minuten had ik de AVP online afgesloten’

Fam. Willemsen, Almelo (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente