Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Medemblik

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Medemblik? Definitie AVP: een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Dit heb jij nodig als je iemand spullen beschadigd. In de regel heb je het dan over schades aan goederen en/of letselschade als fysieke of psychische schade. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • een erfstuk laten vallen
 • een gebroken arm door jouw schuld
Het is niet bij wet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Medemblik, gemeente Medemblik, Noord-Holland vind je al vanaf €2,1 t/m €5,2. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteMedemblik
Netnummer0227 (+31227)
Aantal inwoners43725
Postcodegebieden1670
WijkenWijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Marum, aansprakelijkheidsverzekering-Maastricht, polis-Maassluis, verzekeringspakket-Maasgouw, Maasdriel en verzekeraar-Losser
aansprakelijkheidsverzekering-medemblik

AVP vergelijken Medemblik augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Iemand binnen de familie beschadigt iets bij een ander. Onder andere taferelen als je stoot iemands ipad van tafel dan wel je fietst tegen een geparkeerde auto aan. Wanneer jij wettelijk aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf slechts €2,95 – €4,85 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.750.000

Simpel online vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Aan de hand van onze tool kan je eenvoudig Medemblik AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke verzekering past bij jouw wensen. Misschien wel OHRA en Centraal Beheer. Daardoor kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: ING afsluiten.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen buiten deze module.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. In enkele gevallen – vooral bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars gaan uit van uitkeringen van €1.500.000oplopend tot 2.900.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief heeft als onderliggende factoren: het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en de eigen bijdrage. De kosten fluctueren tussen de €3.00 – €6,1.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere mensen betalen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Medemblik afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of daarnaast een familie met kids? Families met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis zorgt voor een hogere premie.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar ook voor bijv. €150.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Selecteer een verzekeraar en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Medemblik? Achterhaal alle verzekeraars in de regio 1670, 1671.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Inshared AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan de eigendommen van anderen. Het is duidelijk: de onkosten variëren enorm. Een polis via Klaverblad kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een product van Aegon. Is hiervoor een verklaren? De partij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Medemblik? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we handige bespaartips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Al vanaf €3,75 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Maar ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Medemblik verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakket-voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Grip op de kosten

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

K. van der Horst, Medemblik (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente