Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Lutjewinkel

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Lutjewinkel? Zo’n AVP is de verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. Deze polis wordt relevant zodra je schade toebrengt aan iemands bezittingen. Je moet dan denken aan schades aan goederen en/of schade aan personen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets
Het is niet bij wet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Lutjewinkel, gemeente Hollands Kroon, Noord-Holland sluit je al af voor €1,9 tot €4,1. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
(Regio) nummer0224 (+31224)
Aantal inwoners47.546
Postcodegebieden1732
WijkenWinkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving
Plaatsen nabijverzekering-winkel, aansprakelijkheidsverzekering-oudkarspel, polis-zuid-scharwoude, verzekering-spanbroek, AVP-noord-scharwoude en broek-op-langedijk
aansprakelijkheidsverzekering-lutjewinkel

AVP vergelijken Lutjewinkel juni 2021

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Zoals gebeurtenissen als een kunstwerk laten vallen en tevens door jouw schuld breekt iemand zijn enkel. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al voor €3,95 tot €5,3 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.000.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van de verzekeringsvergelijker kan je eenvoudig Lutjewinkel AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke AVP matcht met jouw eisenpakket. Bijvoorbeeld OHRA en Ditzo. Daardoor ontvang je een goede dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit deze direct online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Verzekeruzelf.nl polis.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades met opzet vallen buiten deze module.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Maar meer dan 95% van de mensen heeft er een. Mogelijk – in het bijzonder bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.500.000 tot circa 2.250.000. Waak voor een te lage verzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De premies fluctueren tussen de €3,75 t/m €4,15.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Oudere huishoudens profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Lutjewinkel afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of ook een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.250.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag resulteert in een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, echter onder andere ook €90.

 5. Online vergelijken

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Kies een polis en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Lutjewinkel? Vind en vergelijk de beste aanbieders voor de regio 1732.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juni 2021

 • Unive AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • De Goudse Inboedelverzekering

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Zoals onze vergelijker ook aantoont: de prijzen verschillen wel degelijk. De modules via HEMA is soms net wat duurder dan een product van Unive. Hoe komt dat? Jouw maatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Lutjewinkel? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we nuttige adviezen:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €3,05 profiteer je van een prima dekking. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij verdere woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de de opstal en inboedel. Echter, ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand kan je bij elkaar samenvoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Lutjewinkel verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Combinatie-korting
 • Overzichtelijk
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

S. van Leeuwen, Lutjewinkel (juni 2021)