Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Alkmaar

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Alkmaar? De AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Hij komt van pas als je schade toebrengt aan iemands bezittingen. In de regel heb je het dan over schade aan spullen en lichamelijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid
 • je stoot iemands laptop van tafel
 • letselschade als een gebroken arm
De polis is vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Alkmaar, gemeente Alkmaar, Noord-Holland is er al vanaf €1,95 t/m €4,9. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAlkmaar
Netnummer072 (+3172)
Aantal inwoners107615
Postcodes1800
WijkenZuid, Oudorp, Overdie, Est, Huiswaard, De Mare, Daalmeer/Koedijk, Centrum, Schermer, Graft-De Rijp
Plaatsen nabijverzekering-Albrandswaard, aansprakelijkheidsverzekering-Alblasserdam, polis-Achtkarspelen, verzekeringspakket-Aalten, Aalsmeer en verzekeraar-Aalburg
aansprakelijkheidsverzekering-alkmaar

AVP vergelijken Alkmaar mei 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan cases als je morst frisdrank over de bank van iemand en je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Indien men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Binnen een unieke aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €2,55 t/m €5,3 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.750.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Via de AVP-vergelijker kan je eenvoudig Alkmaar AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welk product rijmt met jouw eisen. Je kunt denken aan verzekeraars als Aegon en HEMA. Op die manier profiteer je van een transparante dekking, en voordelige premies! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Turien en Co mei 2024.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn niet gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In de praktijk – in het bijzonder bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars bieden een verzekerd bedrag van €1.250.000 – 2.600.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft als onderliggende factoren: het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het soort huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De onkosten bedragen circa €2,1 tot €4,4.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen hebben het profijt van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Alkmaar afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Alleenstaand of daarnaast een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €3.000.000. Een uitgebreide polis resulteert in een hoger maandbedrag.

 4. Bepaal eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €200.

 5. Vergelijken en overstappen

  Je ziet nu de meest geschikte AVP’s. Klik op jouw voorkeur en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Alkmaar? Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 1800, 1801, 1802, 1810, 1811, 1812, 1813, 1814, 1815, 1816, 1817, 1821, 1822, 1823, 1824, 1825, 1826, 1827.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van mei 2024

 • Klaverblad AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Generali Woonpakket

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd voor schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de onkosten variëren enorm. Een verzekering van Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van Nationale Nederlanden. Is hiervoor een verklaren? Jouw aanbieder bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Alkmaar? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Combineer de AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Betaal je de premie in één keer? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €3,45 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Alkmaar verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketvoordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Een zorgeloos gevoel in situaties met schade’

Familie. Huisman, Alkmaar (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente