Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Helmond

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Helmond? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Hij komt van pas als je schade toebrengt aan iemands bezittingen. We hebben het vaak over schades aan goederen of bijvoorbeeld geestelijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • een vaas laten vallen
 • je morst frisdrank over de bank van de buurman
 • iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt
Het is niet bij wet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Helmond, gemeente Helmond, Noord-Brabant vind je al vanaf €3,1 t/m €4,2. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHelmond
(Net) nummer0492 (+31492)
Inwoners90127
Postcodegebied5700
BuurtschappenBinnenstad, Helmond-Oost, Helmond-Noord, ’t Hout, Brouwhuis, Helmond-West, Warande, Stiphout, Rijpelberg, Dierdonk, Brandevoort, Industriegebied Zuid
Plaatsen in de regioverzekering-Hellevoetsluis, aansprakelijkheidsverzekering-Hellendoorn, polis-Heiloo, verzekeringspakket-Heeze-Leende, Heerlen en verzekeraar-Heerhugowaard
aansprakelijkheidsverzekering-helmond

AVP vergelijken Helmond augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn gebeurtenissen als je morst een kop koffie over de bank van een vriend dan wel je veroorzaakt een ongeluk. In het geval dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Via een eigen aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €2,8 t/m €5,3 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.750.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Middels onze tool kun je moeiteloos Helmond AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke dekking past bij jouw voorwaarden. Denk aan aanbieder als Aegon of Ditzo. Zo kun je profiteren van een goede dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Allsecur augustus 2022.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter is het niet heel onverstandig. Mogelijk – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars werken met vergoedingen die beginnen bij €1.250.000 tot zo’n 2.700.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Wanneer je te maken hebt met letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en het eigen risico. De premies fluctueren tussen de €2,65 – €4,8.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Senioren hebben het profijt van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Helmond afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of wellicht een gezin inclusief kinderen? Gezinnen met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.250.000. Een hoger bedrag heeft als consequentie; een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar ook voor bijv. €100.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Kies een polis en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Helmond? Vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 5700, 5701, 5702, 5703, 5704, 5705, 5706, 5707, 5708, 5709.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Klaverblad AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Opstal Basis
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan personen en spullen. Het is duidelijk: de onkosten wijken sterk van elkaar af. Een polis via Verzekeruzelf.nl kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van ABN-AMRO. Is dit te verklaren? Elke partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Helmond? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Sluit je AVP af samen met je woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is erg goedkoop. Vanaf slechts €1,95 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met overige woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Advies: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Helmond verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakketpolis-voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

Q. Jansen, Helmond (augustus 2022)