Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Heeze-Leende

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Heeze-Leende? Een AVP is een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. De dekking is noodzakelijk zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan elektronica en lichamelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je morst wijn over de bank van de buurvrouw
 • je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend
 • jouw dochter fietst tegen een auto aan
Het is niet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Heeze-Leende, gemeente Heeze-Leende, Noord-Brabant vind je al vanaf €3,05 t/m €5,85. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHeeze-Leende
Netnummer040 (+3140)
Bewoners15650
Postcodes5590
BuurtenHeeze, Leende, Leenderstrijp, Sterksel
Naburige plaatsenverzekering-Heerlen, aansprakelijkheidsverzekering-Heerhugowaard, polis-Heerenveen, verzekeringspakket-Heerde, Heemstede en verzekeraar-Heemskerk
aansprakelijkheidsverzekering-heeze-leende

AVP vergelijken Heeze-Leende augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner brengt schade toe aan iets of iemand. Denk dan aan omstandigheden als je morst frisdrank over het tapijt van iemand en iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Indien ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Binnen een speciale aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €3 tot €4,9 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.000.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker kan je eenvoudig Heeze-Leende AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP overeenkomt met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van FBTO en Ditzo. Daardoor profiteer je van een passende dekking, en een lage premie! Iets gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Allianz augustus 2022.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Toch meer dan 95% van de mensen heeft er een. Zo nu en dan – in het bijzonder bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) ben je hiervoor verzekerd.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden bedragen die variëren van €1.250.000 tot zo’n 2.300.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het bedrag dat je verzekerd, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De prijzen vinden we terug tussen de €3,35 t/m €4,7.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Mensen op leeftijd betalen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Heeze-Leende afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of juist een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit ligt tussen de €1.750.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis betekent een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of kies voor een bijdrage van €150.

 5. Kies een verzekeraar

  Vervolgens bekijk je de meest geschikte AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Heeze-Leende? Vergelijk alle verzekeraars in de regio 5590, 5591.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • ABN-AMRO AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan spullen of personen. Het is duidelijk: de onkosten wijken sterk van elkaar af. De verzekeringen via Centraal Beheer kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van ABN-AMRO. Hoe komt dat? Elke partij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Heeze-Leende? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we praktische informatie.:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Betaal je de premie in één keer? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Altijd vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en stap indien nodig over. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €3,7 heb je een prima polis. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn opstalverzekering en inboedelverzekering. Maar ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Heeze-Leende verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakketvoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Minder administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

F. Huisman, Heeze-Leende (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente