Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Grave

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Grave? Deze AVP is een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan spullen en letselschade. Om je direct een idee te geven:

 • een vaas laten vallen
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • letselschade als een gebroken arm
Je bent vrij om het af te sluiten, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Grave, gemeente Grave, Noord-Brabant sluit je al af voor €2,05 – €5,9. Zo ben je al verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGrave
Netnummer0486 (+31486)
Aantal inwoners12643
Postcodegebieden5360
WijkenGrave, Escharen, Velp, Gassel
Plaatsen nabijverzekering-Gouda, aansprakelijkheidsverzekering-Gorinchem, polis-Gooise Meren, verzekeringspakket-Goirle, Goes en verzekeraar-Goeree-Overflakkee
aansprakelijkheidsverzekering-grave

AVP vergelijken Grave augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie realiseert schade bij een persoon. Onder andere omstandigheden als je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw of je knalt met je fiets op een stilstaande auto. In het geval dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels een eigen aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €2,9 t/m €5,4 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de verzekeringsvergelijker kun jij gemakkelijk Grave AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke AVP matcht met jouw eisenpakket. Je kunt denken aan verzekeraars als Inshared en Ditzo. Zodoende ontvang je een transparante dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ZLM inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn uitgezonderd.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Alleen vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Bij toeval – denk aan letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars bieden vergoedingen die beginnen bij €1.250.000 tot circa 3.000.000. Waak voor een te lage verzekering. Vooral in het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies fluctueren tussen de €2,6 tot €5,35.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Oudere mensen profiteren van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Grave afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of wellicht een familie met kids? Huishoudens met kids hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.000.000. Een dure dekking heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of kies voor een bijdrage van €150.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Grave? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 5360, 5361.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • ABN-AMRO AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan spullen of personen. Zoals je hierboven kunt zien: de premies kunnen enorm afwijken. De polissen van Centraal Beheer kan qua prijs afwijken van een verzekering van Unive. Hoe ontstaan deze verschillen? Jouw assuradeur werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Grave? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en wees niet bang om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Al vanaf €2,6 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Echter, je kunt nog meer besparen. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de verplichte woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Grave verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Combinatievoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Minder administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘De aansprakelijkheid van mijn hele gezin verzekerd’

V. van der Heijden, Grave (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente